x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Vivamax ultrahangos párásító készülék GYVH3

Vivamax ultrahangos párásító készülék GYVH3
Az Ön ára:

14 990 Ft

db.

Listaár: 14 990 Ft
Az ultrahangos párásító magas frekvencián, gyors rezgéssel átalakítja a vizet apró cseppekké, majd ezt keringetve a levegőbe juttatja, ahol elpárolog. Így segíthet otthonunkban megfelelő páratartalmat biztosítani. Részletek »

Vivamax ultrahangos párásító készülék GYVH3 részletes leírása

A megfelelő otthoni páratartalom kulcskérdés egészségünk megőrzésében! Otthonunk klímájával akkor lehetünk elégedettek, ha a hőmérséklet és a levegő tisztasága mellett lakásunk páratartalmát is mérni, illetve szabályozni tudjuk. Köztudomású, hogy a téli fűtési szezonban a túl száraz levegő negatív hatásaitól szenvedünk: kiszáradt nyálkahártya, légzési nehézség, esetleges asztmás tünetek jelentkezhetnek. Az alacsony páratartalom rontja komfortérzetünket, ugyanazt a hőfokot alacsonyabbnak érezzük. A cél, hogy a lakás relatív páratartalma legalább 50%-os legyen. A klímaberendezések használata a nyári időszakban szintén az egészségesnél alacsonyabb páratartalmat eredményezhet, tehát még nyáron, a légkondicionálás mellett is szükséges lehet a párásítás. Az ultrahangos párásító magas frekvencián, gyors rezgéssel átalakítja a vizet apró cseppekké, majd ezt keringetve a levegőbe juttatja, ahol elpárolog. Így segíthet otthonunkban megfelelő páratartalmat biztosítani.

  • Cserélhető szűrővel rendelkezik
  • Alacsony fogyasztás
  • Nagy víztartály-kapacitás
  • Állítható erősségű párakibocsátás
  • LED világítás

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket és gyűjtsön 1 170 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06 (30) 984-9707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 170

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06 (30) 984-9707 számon
Munkaidőben H-P: 8:00-16:30 között .

Figyelem! A Gyogyseged.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 

Vivamax ultrahangos párásító készülék GYVH3 vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Teljes lista
12 darab/oldal
 

-20%

Salin S2 sóslevegő készülék

Salin S2 sóslevegő készülék

A Salin levegőtisztító egy különleges "száraz inhalációs" eljárást alkalmaz a levegő k...
Salin S2 sóslevegő készülék
Salin S2 sóslevegő készülék

13 990 Ft

11 200 Ft

1090
400

-20%

Omron NE-C802 inhalátor

Omron NE-C802 inhalátor

Omron kompresszoros inhalátor.
Omron NE-C802 inhalátor
Omron NE-C802 inhalátor

15 530 Ft

12 490 Ft

983
0

-12%

Salin sóbetét kicsi Salin készülékhez

Salin sóbetét kicsi Salin készülékhez

Sóbetét kicsi, Salin S2 készülékhez
Salin sóbetét kicsi Salin készülékhez
Salin sóbetét kicsi Salin készülékhez

3 990 Ft

3 500 Ft

520
0

-9%

HERBÁRIA HURUTOLDÓ TEA 10 DKG

HERBÁRIA HURUTOLDÓ TEA 10 DKG

A teakeverék gyógynövény-komponensei elősegítik a hurutos megbetegedésben felhalmozódott ...
HERBÁRIA HURUTOLDÓ TEA 10 DKG
HERBÁRIA HURUTOLDÓ TEA 10 DKG

1 010 Ft

920 Ft

78
36
 
Teljes lista
12 darab/oldal