x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Activelight Színterápiás Készlet

Activelight Színterápiás Készlet
Termék értékelés:
Az Ön ára:

25 735 Ft

db.

Listaár: 25 735 Ft Pontbeszámítással:

25 215 Ft

Az Activelight lámpa kiegészítője a több színből álló színterápiás készlet. Részletek »

Activelight Színterápiás Készlet részletes leírása

A fényterápia az emberi szervezet öngyógyító potenciálját természetes módon képes aktiválni, ennek köszönhetően ma már ez egy általánosan elismert gyógyászati és megelőző módszer. Számos szakmai tanulmány bebizonyította, hogy a gyógyító hatású polarizált fény idejében történő és megfelelő alkalmazása csökkenti a gyógyszerfogyasztást, többféle heveny és krónikus betegségben szenvedő páciensek esetében mérsékli gyógyszerkészítmények nem kívánatos mellékhatását és a gyógyszerfüggőség veszélyét. Csökken a szervezet külső megterhelése és fokozatosan erősödik az egész immunrendszer.

Az Activelight színterápia hét kiegészítő színe új távlatokat nyit erőforrásaink kiaknázására.

A polarizált fény hatása erősíthető, ha a készülékhez vásárolt színterápiás szettet is alkalmazzuk! Az emberi energiarendszerre hangolt rezonancia-specifikus impulzusok igen hatékony terápiás elemekké alakítják át piros, kék, sárga, zöld, lila, narancssárga fényt. A szűrőket alkalmazva, testünk és lelkünk energiaforrásokra tehet szert.
Fáradtság, rossz közérzet, anyagcserezavarok, gyenge immunrendszer? Minden testtájéknak ill. betegségnek megvan a maga színe.
Az arc környéke a lila, kék és a zöld a mellkas területe, a narancs és a sárga a has és gyomor környéke, a kék a toroké.
Természetesen nem csupán testtájék szerint választhatunk gyógyító fényterápiát, hanem elsősorban betegségek, tünetek szerint is:

Piros:
Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, a pangó, renyhe és csökkenésbe forduló folyamatoknak új lendületet ad, erősíti az érzékeket.
Ajánlott: székrekedés, impotencia, vérkeringés, fagyás és izomgörcsök esetén.

Kék:
Megnyugtat, fékez, csillapít, koncentrálásra késztet, hűt, összegyűjti és struktúrát ad az energiának. A túl aktív, rendellenes és gyulladásos folyamatokat újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad.
Ajánlott: torok, légzőszervi panaszok, magas vérnyomás, zúzódások, isiász betegségek kezelésére.

Sárga:
Erősítő, tonizáló hatású, megnyit, felderít, serkent, anélkül hogy felizgatna. Szétárasztja az energiát, erősíti a legyengült folyamatokat, feloldja a merevséget, erősíti az idegeket.
Ajánlott: gyomorbetegségek, táplálkozási zavar és izületi gyulladások hatékony ellenszereként.

Zöld:
Kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat, a testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.
Ajánlott: szív, tüdő panaszok enyhítésére. Daganatos betegségekben különösen kedvező hatású. A vér és keringési rendszer működését elősegíti.

Narancs:
Segíti a betegség utáni felépülést, élénkít, felmelegít, izgat, az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös, és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.
Ajánlott: pajzsmirigy-, bőrbetegség és kozmetikai kezelés kiegészítéseként.

Lila:
Inspirál, nyugtat, csökkent, magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.
Ajánlott: memóriajavító hatása miatt valamint gyulladásos folyamatok, álmatlanság kezelésére.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 520 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 775 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

775

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 

Activelight Színterápiás Készlet vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Activelight Gyógyfénylámpa

Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen magával viheti és bárhol hasz...

47 350 Ft

1555
1040
 
Top