x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Arkocaps Bakopa Kapszula 45 db

  • Márka: Arkocaps
  • » Termékkód: ML054439
Arkocaps Bakopa Kapszula 45 db
Termék értékelés:
Az Ön ára:

2 300 Ft

db.

Listaár: 2 300 Ft Pontbeszámítással:

2 265 Ft

A bakopában található triterpentid szaponinok valamint a bakozidok elősegítik az idegi impulzusok átvitelét, ezáltal javul a tanulási funkció, a memória és a koncentrációs képesség. A bakozidok részt vesznek a károsodott neuronok helyreállításában azáltal, hogy fokozzák a kináz aktivitást, a neuronális szintézist, visszaállitják a szinaptikus aktivitást, és végül az ingerületvezetést. Részletek »

Arkocaps Bakopa Kapszula 45 db részletes leírása

  • A kislevelű bakopa Magyarországon leginkább balkonnövényként vagy akváriumokban díszként ismert, bár ayurveda gyógyszerként már évszázadok óta használják Ázsia több országában főleg agyserkentőként, de pl. Indiában és Pakisztánban egy időben szíverősítőként és emésztés segítőként is használták.
  • Mindazonáltal az elmúlt évek kutatási eredményei alapján az ayurveda hatás, azaz az agyműködés serkentése bizonyítottnak vehető.
  • Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a bakopát minimum 12 hétig kell alkalmazni a kívánt terápiás hatás eléréséhez.
  • Ajánlható: memória fejlesztésére, tanulási képesség fejlesztésére, koncentrációs készség fejlesztésére
  • Adagolás: felnőtteknek 2x2 kapszula étkezés előtt nagy pohár vízzel.
  • Ellenjavallat, mellékhatások: az előírt napi adag mellett mellékhatások nem ismeretesek.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 35 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 130 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

130

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top