x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Biopolár Lámpa - A Fényzuhany

 • Márka: Wellmed
 • » Termékkód: 06.3.2409.00
Biopolár Lámpa - A Fényzuhany
Termék értékelés:
Az Ön ára:

58 900 Ft

db.

Listaár: 58 900 Ft Pontbeszámítással:

57 800 Ft

Gyógyító fényterápia, polarizált fény otthon! Szeretne egy olyan gyógylámpa készüléket, ami lehetővé tenné az egész családjának, hogy bármikor élvezhessék a napfény gyógyító erejét anélkül, hogy bármilyen káros hatástól félniük kellene? Részletek »

Biopolár Lámpa - A Fényzuhany részletes leírása

A Biopolár gyógy lámpa, fényterápia immunerősítő, energetizáló, serkentő, regeneráló hatással lehet sejtjeinkre, ez által fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sérülés gyógyító hatás érhető el! 

A Biopolár gyógyító lámpa, fényterápiás készülék a zuhanyrózsához hasonlóan rendezi a fény hullámait, sugarait: polarizált fény.

Ezek a rendezett fénynyalábok alkotják a polarizált fény tartományát, melynek jótékony élettani hatásai túltehetnek a természetes napsugarakén. Ez a fényterápia alapja. A polarizált fényterápia során a sugarak behatolnak a bőr felszíne alá, serkentve a keringést és az anyagcserét, beindítva az öngyógyító folyamatokat.

''Fényzuhany'' - A polarizált fény és színterápia gyógyító erejével! 

A fényterápia, gyógy lámpa néhány konkrét alkalmazási lehetősége: 

 • Polarizált Fényterápia: egészségmegőrzés céljából
 • Megelőzés, közérzet javítása, állóképesség növelése fényterápia által
  • immunerősítés és az ellenálló képesség javítása
  • hangulatjavítás
 • Polarizált Fényterápia: kóros állapotok, elváltozások esetében
 • Polarizált Fényterápia: a bőrproblémák esetében
  • pattanásos bőr
  • hámsérülések, horzsolások gyógyulása, sebgyógyulás meggyorsítása
 • Polarizált Fényterápia: az immunológiában
  • immunfolyamatok helyes irányítása
  • légúti gyulladások gyógyítása
  • krónikus gyulladásos folyamatok gyógyítás
  • közösségbe szoktatás (óvoda, iskola) immunológiai problémái
 • Polarizált Fényterápia: a sebészet területén
  • lábszárfekélyek, felfekvések gyógyítás
  • műtéti beavatkozás utáni sebgyógyulás gyorsítása, a keletkező heg esztétikai javítása
  • égési sérülések gyógyítása, a regenerálódás gyorsítása
 • Polarizált Fényterápia: a sportorvoslásban
  • sportsérülések (izom kötőszövet) rándulás, ficam gyógyítása
  • ödéma és haematoma(vérömleny) felszívódásának meggyorsítása

Miért fontos a napfény és annak letisztult, káros hatásoktól mentes, mesterséges változata a polarizált fény, a fényterápia? 

A fény az élet alapja, hiszen élő szervezet nem képes létezni nélküle, legyen szó növényről, állatról vagy emberről. A fény gyógyító ereje közismert. Sajnos mai világunkban jelentősen csökken a napfény adagunk, hisz az aktív időnk mindössze 10%-át töltjük a szabadban, a gyógyító fény alatt. Száz évvel korábban ez az arány még 90% volt. Manapság óriási jelentőségű lehet a fényterápia és annak kiegészítő kezelése a színterápia, a gyógy lámpa készülékek használata. 

Hosszú évek kísérletei bizonyították, hogy a mesterségesen előállított fények közül a polarizált fény az, aminek a legkedvezőbb élettani hatásai vannak. A 80-as évek elején egy fiatal magyar fizikus, Fenyő Márta és kutatócsoportja fedezte fel, hogy a polarizált fény minden élő szervezetre stimulációs hatást fejt ki. Az emberi szervezet kezelése esetén a polarizált fényterápia jelentős mértékben serkenti a szervezet öngyógyító képességét, a sebgyógyulás és immunerősítés területén rendkívül hatásos lehet. A Biopolár gyógyító lámpa a fényterápia jótékony hatásait használja. 

Mire használható konkrétan a fényterápia, a gyógyító lámpa?  

A lehetséges felhasználási területek rendkívül szélesek a fényterápia területén. Kezdetben csak felszíni bőrproblémák, sebek, műtéti helyek gyógyítására, a bőr fiatalságának megőrzésére alkalmazták a fényterápia módszerét, a fény gyógyító erejét. Azután kiderült, hogy a polarizált fény sugarak mélyen, több centiméterre képesek behatolni a szövetekbe, és kedvező hatásukat ott is kifejtik. A sejtek számára bizonyos információkat adnak át a fényterápia során, energetizálják azokat, működésüket serkentik. Bizonyos kedvező folyamatokat nagymértékben felgyorsítanak a gyógyító fény által. Így érhető el fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sérülés regeneráló, immunerősítő hatás a polarizált fény segítségével történő kezelésekkel, a fényterápia során.

Páratlan gyógyhatás a fényterápia által:

A fényterápia, a polarizált fény hatásával kezelő gyógyító lámpa mára orvosok, kórházak, rendelőintézetek, sportolók, magánszemélyek nélkülözhetetlen gyógyító eszközévé vált az egész világon. Ezeket a gyógy lámpa készülékeket emberek milliói használják nagyon eredményesen sokan választják a színterápia lehetőségét is. A látványos gyógyulások hátterében a polarizált fény immunerősítő, vérkeringést fokozó, a sejtek oxigénellátását javító hatása áll. 

Színterápia, a fényterápia kiegészítő kezelése

 • A színes fénnyel végzett terápiák, a színterápia néhány évtizede igazi reneszánszukat élik. Ma a legkülönfélébb irányzatokat különböztetik meg: színes szemüvegek, különféle színlámpák, színes fóliák és legújabban a színes lágylézerek.
 •  A polarizál fényterápia önmagában is megállja a helyét, a színterápia ezen felül további plusz kiegészítő lehetőségeket jelent, kiterjesztve használója számára a lehetőségek tárházát.
 •  A színek jelentős befolyást gyakorolnak ránk, befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat. A színes környezet az élő szervezetben kísérletileg igazolható különböző reakciókat váltanak ki. Így alakult ki a színterápia.
 •  A Biopolár polarizált fény terápiás gyógyító lámpa színszűrők alkalmazásával színterápia kezelésre is használható. A különféle szűrőket a gyógy lámpa kilépő nyílásánál lehet rögzíteni, ill. cserélni. A fényterápia használatakor a kezelendő felülettől kb. 5 cm - re kell tartani a fényterápiás lámpa készüléket. A polarizált fényterápia javasolt időtartama 5 - 10 perc. 

A Biopolár gyógy lámpa, fényterápiás készülék rövid leírása: 

A Biopolár polarizált fényterápiás lámpa 2 fő részből áll:

 1. A dugaljba helyezhető, 230 / 12 V, 20 W - os transzformátor, amely kettős szigeteléssel rendelkezik, biztosítja a gyógy lámpa áramellátását.
 2. A poláros sugárzást előállító egység, amelynek külső háza szokatlan alakját ergonómiai megfontolások alapján alakították ki. 

Az ÁNTSZ (Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv) megállapítása szerint a Biopolár fényterápiás lámpa gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze kezelőorvosát.

Egészségpénztári számlára elszámolható!

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 1 100 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 1 645 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 645

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 

Biopolár Lámpa - A Fényzuhany vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Activelight Gyógyfénylámpa + Színterápia

Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen magával viheti és bárhol hasz...

72 630 Ft

2225
1480

Beurer Standard 8db Kisméretű Pót Elektróda

Kisméretű öntapadós, zselés elektróda Beurer EM40 és EM80 TENS/EMS készülékekhez.

5 005 Ft

120
80
 
Top