x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Biopolár Lámpa - A Fényzuhany

 • Márka: Wellmed
 • » Termékkód: 06.3.2409.00
Biopolár Lámpa - A Fényzuhany
Termék értékelés:
Az Ön ára:

56 900 Ft

db.

Listaár: 56 900 Ft Pontbeszámítással:

55 800 Ft

Gyógyító fényterápia, polarizált fény otthon! Szeretne egy olyan gyógylámpa készüléket, ami lehetővé tenné az egész családjának, hogy bármikor élvezhessék a napfény gyógyító erejét anélkül, hogy bármilyen káros hatástól félniük kellene? Részletek »

Biopolár Lámpa - A Fényzuhany részletes leírása

A Biopolár gyógy lámpa, fényterápia immunerősítő, energetizáló, serkentő, regeneráló hatással lehet sejtjeinkre, ez által fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sérülés gyógyító hatás érhető el! 

A Biopolár gyógyító lámpa, fényterápiás készülék a zuhanyrózsához hasonlóan rendezi a fény hullámait, sugarait: polarizált fény.

Ezek a rendezett fénynyalábok alkotják a polarizált fény tartományát, melynek jótékony élettani hatásai túltehetnek a természetes napsugarakén. Ez a fényterápia alapja. A polarizált fényterápia során a sugarak behatolnak a bőr felszíne alá, serkentve a keringést és az anyagcserét, beindítva az öngyógyító folyamatokat.

''Fényzuhany'' - A polarizált fény és színterápia gyógyító erejével! 

A fényterápia, gyógy lámpa néhány konkrét alkalmazási lehetősége: 

 • Polarizált Fényterápia: egészségmegőrzés céljából
 • Megelőzés, közérzet javítása, állóképesség növelése fényterápia által
  • immunerősítés és az ellenálló képesség javítása
  • hangulatjavítás
 • Polarizált Fényterápia: kóros állapotok, elváltozások esetében
 • Polarizált Fényterápia: a bőrproblémák esetében
  • pattanásos bőr
  • hámsérülések, horzsolások gyógyulása, sebgyógyulás meggyorsítása
 • Polarizált Fényterápia: az immunológiában
  • immunfolyamatok helyes irányítása
  • légúti gyulladások gyógyítása
  • krónikus gyulladásos folyamatok gyógyítás
  • közösségbe szoktatás (óvoda, iskola) immunológiai problémái
 • Polarizált Fényterápia: a sebészet területén
  • lábszárfekélyek, felfekvések gyógyítás
  • műtéti beavatkozás utáni sebgyógyulás gyorsítása, a keletkező heg esztétikai javítása
  • égési sérülések gyógyítása, a regenerálódás gyorsítása
 • Polarizált Fényterápia: a sportorvoslásban
  • sportsérülések (izom kötőszövet) rándulás, ficam gyógyítása
  • ödéma és haematoma(vérömleny) felszívódásának meggyorsítása

Miért fontos a napfény és annak letisztult, káros hatásoktól mentes, mesterséges változata a polarizált fény, a fényterápia? 

A fény az élet alapja, hiszen élő szervezet nem képes létezni nélküle, legyen szó növényről, állatról vagy emberről. A fény gyógyító ereje közismert. Sajnos mai világunkban jelentősen csökken a napfény adagunk, hisz az aktív időnk mindössze 10%-át töltjük a szabadban, a gyógyító fény alatt. Száz évvel korábban ez az arány még 90% volt. Manapság óriási jelentőségű lehet a fényterápia és annak kiegészítő kezelése a színterápia, a gyógy lámpa készülékek használata. 

Hosszú évek kísérletei bizonyították, hogy a mesterségesen előállított fények közül a polarizált fény az, aminek a legkedvezőbb élettani hatásai vannak. A 80-as évek elején egy fiatal magyar fizikus, Fenyő Márta és kutatócsoportja fedezte fel, hogy a polarizált fény minden élő szervezetre stimulációs hatást fejt ki. Az emberi szervezet kezelése esetén a polarizált fényterápia jelentős mértékben serkenti a szervezet öngyógyító képességét, a sebgyógyulás és immunerősítés területén rendkívül hatásos lehet. A Biopolár gyógyító lámpa a fényterápia jótékony hatásait használja. 

Mire használható konkrétan a fényterápia, a gyógyító lámpa?  

A lehetséges felhasználási területek rendkívül szélesek a fényterápia területén. Kezdetben csak felszíni bőrproblémák, sebek, műtéti helyek gyógyítására, a bőr fiatalságának megőrzésére alkalmazták a fényterápia módszerét, a fény gyógyító erejét. Azután kiderült, hogy a polarizált fény sugarak mélyen, több centiméterre képesek behatolni a szövetekbe, és kedvező hatásukat ott is kifejtik. A sejtek számára bizonyos információkat adnak át a fényterápia során, energetizálják azokat, működésüket serkentik. Bizonyos kedvező folyamatokat nagymértékben felgyorsítanak a gyógyító fény által. Így érhető el fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sérülés regeneráló, immunerősítő hatás a polarizált fény segítségével történő kezelésekkel, a fényterápia során.

Páratlan gyógyhatás a fényterápia által:

A fényterápia, a polarizált fény hatásával kezelő gyógyító lámpa mára orvosok, kórházak, rendelőintézetek, sportolók, magánszemélyek nélkülözhetetlen gyógyító eszközévé vált az egész világon. Ezeket a gyógy lámpa készülékeket emberek milliói használják nagyon eredményesen sokan választják a színterápia lehetőségét is. A látványos gyógyulások hátterében a polarizált fény immunerősítő, vérkeringést fokozó, a sejtek oxigénellátását javító hatása áll. 

Színterápia, a fényterápia kiegészítő kezelése

 • A színes fénnyel végzett terápiák, a színterápia néhány évtizede igazi reneszánszukat élik. Ma a legkülönfélébb irányzatokat különböztetik meg: színes szemüvegek, különféle színlámpák, színes fóliák és legújabban a színes lágylézerek.
 •  A polarizál fényterápia önmagában is megállja a helyét, a színterápia ezen felül további plusz kiegészítő lehetőségeket jelent, kiterjesztve használója számára a lehetőségek tárházát.
 •  A színek jelentős befolyást gyakorolnak ránk, befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat. A színes környezet az élő szervezetben kísérletileg igazolható különböző reakciókat váltanak ki. Így alakult ki a színterápia.
 •  A Biopolár polarizált fény terápiás gyógyító lámpa színszűrők alkalmazásával színterápia kezelésre is használható. A különféle szűrőket a gyógy lámpa kilépő nyílásánál lehet rögzíteni, ill. cserélni. A fényterápia használatakor a kezelendő felülettől kb. 5 cm - re kell tartani a fényterápiás lámpa készüléket. A polarizált fényterápia javasolt időtartama 5 - 10 perc. 

A Biopolár gyógy lámpa, fényterápiás készülék rövid leírása: 

A Biopolár polarizált fényterápiás lámpa 2 fő részből áll:

 1. A dugaljba helyezhető, 230 / 12 V, 20 W - os transzformátor, amely kettős szigeteléssel rendelkezik, biztosítja a gyógy lámpa áramellátását.
 2. A poláros sugárzást előállító egység, amelynek külső háza szokatlan alakját ergonómiai megfontolások alapján alakították ki. 

Az ÁNTSZ (Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv) megállapítása szerint a Biopolár fényterápiás lámpa gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze kezelőorvosát.

Egészségpénztári számlára elszámolható!

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 1 100 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 1 645 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 645

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 

Biopolár Lámpa - A Fényzuhany vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

-18%

Activelight Gyógyfénylámpa + Színterápia

Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen magával viheti és bárhol hasz...

89 900 Ft

73 990 Ft

2225
1480
 
Top