x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Boneco P700 Hepa filteres légtisztító

  • Márka: Boneco
  • » Termékkód: BONECO-P700
Boneco P700 Hepa filteres légtisztító
Termék értékelés:
Az Ön ára:

349 990 Ft

db.

Listaár: 349 990 Ft Pontbeszámítással:

279 990 Ft

A légtisztító piac egyik leghatékonyabb készüléke a BONECO P700. Kiemelkedően nagy teljesítménye által nagy légterű helyiségekbe ajánlott. Részletek »

Boneco P700 Hepa filteres légtisztító részletes leírása

Modern formatervezés és igazán csendes működés jellemzi.

 

 Dupla HEPA szűrő

  • Levegő szennyezettség mérővel, kijelzővel
  • Csendes
  • Energiatakarékos
  • Kerekeken guritható
  • Karbantartás figyelmeztető

 Az egy légterű irodák és nagy méretű nappalik légtisztítója. A könnyen gurítható, modern test igazán hatalmas légtisztítási erővel bír. Mindamellett meglepően csendes.

Ismerje meg a nagy teljesítményű és  innovatív BONECO P700 légtisztító berendezést!

Hatékony, családi igényekre szabott

Mivel az európai családi házak mérete is egyre inkább növekszik, így a nappali helyiségekre is jellemző, hogy 50-150 m2 területűek. A korábbi években ilyen méretű lakóterek levegőminőségének javítása  a BONECO választékából csak több készülékkel volt megoldható.
Íme, a mai kor igényeihez igazodva megszületett egy modern és hatékony légtisztító berendezés.

Nagy légterű, egyterű irodák

Nemcsak a nagy méretű nappalik, hanem az egy légterű irodák használata is elterjedt.
Egy-egy irodában a sok munkatárs könnyen megfertőzi egymást, könnyen terjednek a légúti betegségeket hordozó vírusok, baktériumok. A munkatársak egészségének védelmében célszerű a levegőt megszűrni, erre kiválóan alkalmas a BONECO P700 légtisztító.

Hatalmas légszállítás -optimális forma

A max. 800 m3/ órás légszállításával hatalmas teljesítményre képes, ráadásul a levegő a légtisztító két oldalán elhelyezett HEPA szűrőkön áramlik át. Az óriási szűrőfelületen átáramoltatott levegő kb 99 % hatásfokkal képes kiszűrni a levegőben található port, pollent, gombaspórákat, vírusokat, allergéneket. A maximális hatékonyságot a légtérhez és az adott légszennyezettséghez igazodó légszállításon történő üzemeléssel lehet elérni.

Központi szellőzőrendszer

A légtisztító üzembe állításánál figyeljen a méretezésre akkor is, hogy ha az adott helyiségben, pl. irodában központi szellőzőrendszer gondoskodik a folyamatos légcseréről. Egyáltalán nem mindegy a légtisztító hatékonysága szempontjából, hogy szellőzőrendszer által folyamatosan szellőztetett légtérben vagy zárt légtérben működik-e.

Ideális légtér, helyiségméret

A BONECO P700 légtisztító elhelyezése 75m2 -max 200 m2 alapterületű (normál belmagassággal számított!) helyiségekbe, pl. nagyobb méretű nappalikba, irodákba ideális.
Nagyobb belmagasságot vagy szellőztetőrendszert figyelembe kell venni, a méretezést ez befolyásolja (csökkenti). Javasolt a légtér központi részébe állítani, illetve a zegzugosabb helyiségekben a helyén változtatni (könnyen gurítható).

Mik a BONECO P700 légtisztító főbb jellemzői?

Miután már megismerte, hogy mekkora légtérbe ajánljuk az elhelyezését, ismerje meg, hogy milyen  könnyen kezelhető a BONECO P700 modellje!

Hightech: érintőpaneles vezérlés
A P700 légtisztító tetején helyezkedik el az érintős vezérlőpanel. Egyszerűen tudja a ventilátor sebességfokozatokat léptetni vagy a működést automata üzemmódba állítani.
Kisgyerekes családokban hasznos lehet még a gyerekzár használatának a lehetősége.
A kezelőpanel egy kijelzőt is tartalmaz, mely konkrét számadatokkal jeleníti meg a valós időben mért részecske szennyezettség mértéket.

Légszennyezettség mérő és kijelző

A kijelzőn jól láthatóan megjelenik az aktuális légszennyezettség adat, mely a 2,5 mikronnál(PM2,5) kisebb méretű részecske szennyezettséget mutatja.
Könnyen kiismerheti, hogy egy-egy ajtónyitással, szellőztetéssel vagy sütés-főzés által hamar fel tud szökni ez a számadat. A megjelenő finom, apró szennyeződést a légtisztító a levegővel együtt felfalja, s a lehető legkisebb mértékre csökkenti.
Az az ideális, ha a kijelzőn Ön 1 max 2 jegyű számokat lát, akkor biztos lehet abban, hogy tiszta levegőjű környezetben tartózkodik.

A tüdő és a szervezete védelmében

A 2,5 mikronnál kisebb szennyeződéseket lélegezzük be a legkönnyebben, s ezáltal a tüdőt terheljük. Nem kell ahhoz városlakónak, gyártelepen élőnek vagy légúti allergiásnak lenni, hogy a szervezete rendszeresen nagymértékben kapjon a légszennyeződésből, s ártalmasnak érezze.

Zöldövezeti környezetben is sokan fűtenek fával, maradvány anyagokkal, s az égéstermékkel nagymértékben szennyezik a levegőt. Mérésekkel azt tapasztaljuk, hogy téli időszakban, pláne szélcsendben a budapesti, autókkal szennyezett belvárosban alacsonyabb a légszennyezettség, mint egy peremkerületi, családi házas zöldövezetben.

A részecske számlálóval ellenőrizheti azt is, hogy a konyhai műveletek zöménél, pl. serpenyős sütéskor, grillezéskor magasabb értékek mutatkoznak.

Tisztítsa meg a belélegzett levegőt az olyan légterekben, ahol a legtöbbet tartózkodik!

Alacsony teljesítményfelvétel és zajszint

A P700 légtisztítót érdemes folyamatosan üzemeltetni, hadd áramoljon át a levegő a szűrőkön folyamatosan. Az áramfogyasztása miatt nem kell aggódnia, mivel 0,5-67 Watt közötti teljesítményfelvétele van, tehát kb annyit fogyaszt, mint egy energiatakarékos izzó.

A 37-66 dB(A) zajszint adat pedig a kiemelkedő légszállítás adatához képest kifejezetten alacsony, nyugodtan lehet mellette dolgozni, zenét hallgatni, beszélgetni.

Gurítson haza egy P700 légtisztítót

Ön dönti el, hogy először a nagy méretű nappalijába vagy az irodájába választja a BONECO nagy teljesítményű légtisztító megoldását. Kipróbálhatja, hogy először az egyikben használja, majd a másikban, netán több helyiségben is, ugyanis a beépített kerekein könnyen mozgatható, gurítható.

Gurítsa át a nappaliból az étkezőbe, egyik irodából a másikba, kezelje a levegőt mielőbb, miden helyszínen, ahol sok időt tölt el, hogy minél egészségesebb levegőt lélegezhessen!

Technikai jellemzői:

Javasolt helyiség méret: 75-200 m2
Teljesítmény felvétel: 0,5 – 67 W
Mérete: 360 * 369 *769 mm
Súly: 15 kg
Légszállítás: 800 m3/ óra
Légtisztítási hatékonyság:    750 m3/ óra (CADR szerint)
Zajszint: 37-66 dB(A)

Garancia: 3 év

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 70 000 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 10 470 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

10 470

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

Boneco P700 Hepa filteres légtisztító - kapcsolódó termékek

Boneco A702 HEPA Filter P700 készülékhez

HEPA szűrőkombináció a por, pollen, gázok csökkentésére P700 légtisztító készülékhez.

79 990 Ft

2400
1600
 
 
Top