x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Bremed BD 3000 Baby monitor

Bremed BD 3000 Baby monitor
Az Ön ára:

14 490 Ft

db.

Listaár: 15 939 Ft Akciós ár: 14 490 Ft Pontbeszámítással:

13 990 Ft

Vezeték nélküli rádiófrekvenciás készülék, maximum 100m-es távolsággal. Részletek »

Bremed BD 3000 Baby monitor részletes leírása

Támogatja a szülői felügyeletet. Vezeték nélküli rádiófrekvenciás készülék, maximum 100m-es távolsággal.

A vezeték nélküli távbeszélő és hallgató készülék lehetővé teszi a szülő számára,hogy hallja gyermekét akkor is,ha nincs vele egy szobában. Így teljes szabadságot ad a szülőnek a mozgásra,miközben folyamatos kapcsolatban van a gyerekkel éjszaka és nappal.

Tulajdonságok:

- Állítható hangerő a szülői egységen.

- Zenélő funkció a bébi egységen.

- Hordozható,övre csíptethető készülék.

    Műszaki jellemzők:
  • Frekvencia 27.145 MHZ
  • Maximum hatótávolság: maximum 100méter
  • Bébi egység 4db 1,5 V AAA elemmel vagy hálózati adapterrel működik
  • Szülői egység 4db AAA elemmel működik
  • Jelközvetítés: rádiófrekvencián

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 500 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 1 265 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06 (30) ​984-97-07

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 265

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06 (30) ​984-97-07 számon
Munkaidőben H-P: 8:00-16:30 között .

Figyelem! A Gyogyseged.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!