x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Brillance Set Nyaklánc Gyjbs9s

 • Márka: Vivaldi
 • » Termékkód: GYJBS9S
Brillance Set Nyaklánc Gyjbs9s
Termék értékelés:
1 5 / 5 (1 értékelés)
Az Ön ára:

9 990 Ft

db.

Listaár: 9 990 Ft Pontbeszámítással:

9 710 Ft

Brillance set mágneses nyaklánc Részletek »

Brillance Set Nyaklánc Gyjbs9s részletes leírása

Brillance set mágneses nyaklánc GYJBS9S

Ha Ön szereti a szép ékszereket és szeretne egészségesebben élni, őrizze meg szervezete természetes egyensúlyát mágneses ékszerek viselésével!

 • A mágnes erejében Kleopátra is hitt. Ő maga is mágneseket viselt a homlokán, hogy lassítsa az öregedést és megőrizze szépségét. Az elmúlt 20 év mágnes terápiával kapcsolatos kutatásai vezettek többek között a mágneses ékszerek kifejlesztéséhez, melyek viselőik szervezetében segítenek szinten tartani a mágneses kölcsönhatást. A Jade mágneses ékszerek 2000 Gauss erősségű neodímium mágneseken kívül olyan ásványi anyagokból készült kerámia korongokat is tartalmaznak, melyek koncentrált formában bocsátanak ki magukból jótékony hatású távoli infravörös sugarakat és negatív ionokat. Az ékszerekbe ágyazott germánium segíti a kerámia korongok révén létrejött negatív ionok hatékonyabb beépülését és hasznosulását a szervezetben. 
 • Mágnesekkel, germániummal, negatív ionokkal és távoli infrával az egészségért!
 • Ha Ön szereti a szép ékszereket és szeretne egészségesebben élni, őrizze meg szervezete természetes egyensúlyát mágneses ékszerek viselésével!
 • Elegáns női nyaklánc arany-ezüst színkonbinációban rizsszem mintával.
 • Jade ékszereink 316L sebészeti rozsdamentes acélból készülnek.
 • Mágnesek A sejtek polarizálásával növelik a véroxigén ellátottságát, ezáltal a test több oxigénhez és tápanyaghoz juthat.
 • Negatív ionok A természet 'élet előmozdító részecskéi', melyek jótékonyan hatnak a kedélyállapotra, az idegrendszerre és az alvásra.
 • Távoli infra sugarak Az emberei szervezet hőként érzékeli őket.
 • Mélyen a testbe hatolva, a sejt és a vér szöveteit tisztítva fejtik ki egészségmegőrző hatásukat.
 • Germánium A bőr felületével érintkezve negatív ionokat bocsát a testbe és a véráramba, segítve ezzel a vér PH értékének szabályozását.

Mérete: 48.6 cm

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 280 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 420 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

420

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top