Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

TENS készülékek használata

Mozgásszervi megbetegedések kezelésének kiváló terápiás eszköze lehet egy TENS készülék, mint például lumbágó, köszvény, reuma, hát- és vállfájdalmak. Idegi eredetű fájdalmakra is pozitív hatással van, ilyen lehet a migrén, arcidegzsába, különböző ideggyulladások. Emellett bőrproblémák kezelésében is előnyös, segítségével felgyorsítható az égési sérülések, sebek gyógyulása. Alkalmas baleset vagy műtétek utáni fájdalomcsillapításra, izomsorvadás megakadályozására, felfekvések megelőzésére. Ha az elektródákat akupunktúrás pontokra helyezzük, a belső szervekre is pozitív hatást gyakorolhatunk. Ebből következően az immunrendszer is erősíthető vele, továbbá segít a vérnyomás szabályozásában.

Maga a TENS szó egy angol rövidítés, bőrön keresztül történő idegi ingerlést jelent, világszerte 30 éve használatos terápiás lehetőség.

Az otthoni használatra kifejlesztett készülékek könnyen kezelhetőek, előre programozott lehetőségekkel rendelkeznek. Klinikai vizsgálatok igazolják a TENS terápia hatékonyságát, amely mellékhatásoktól mentes, ráadásul gyógyszerallergiások is alkalmazhatják. A széles felhasználási kör biztosítja, hogy a családba elegendő egyetlen készüléket beszerezni. A kisméretű, hordozható készülék kényelmessé teszi a használatot. Tekintse meg TENS készülék választékunkat.

 
Fizetési megoldás
Top