x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

DiaBalance univerzális talpbetét

  • Márka: Vivafit
  • » Termékkód: GYVFDB
DiaBalance univerzális talpbetét
DiaBalance univerzális talpbetét DiaBalance univerzális talpbetét DiaBalance univerzális talpbetét
Termék értékelés:
  • 36-37
  • 38-39
  • 40-41
  • 42-43
  • 44-45
  • Kérjük válasszon!
Az Ön ára:

4 490 Ft

db.

Listaár: 4 490 Ft Pontbeszámítással:

4 420 Ft

Diabetikus betegeknek ajánlott talpbetét Részletek »

DiaBalance univerzális talpbetét részletes leírása

DiaBalance univerzális talpbetét - Extra kényelmes, sokoldalú talpbetét az igénybe vett lábaknak!

Az extra puha, kényelmes, mégis masszív és ellenálló talpbetét optimális védelmet biztosít a talpnak. Egyenletesen osztja el a talpi nyomást, így csökkenti a sebek és fekélyek valószínűséget, melyek jellemzően a nagy nyomáspontokon alakulnak ki.

A felső, „Plastazote” réteg könnyű, zárt cellás hab, amely csökkenti az ún. „lábnyomot”, miközben minimalizálja az esetleges, dörzsölődésből adódó bőrirritációt.  A kék PU (poliuretán) réteg rugalmas, mégis masszív és ellenálló anyag, mely optimális tartást biztosít a betétnek. Az alsó géles párnák elnyelik a járás során keletkező ütődéseket, ezzel is kímélik a talpat és az ízületeket.

DiaBalance univerzális talpbetét termékjellemzői:

  • Speciális, testhő hatására formálódó „plastazote” hab felsőrész
  • Kiegyenlíti a nyomáspontokat,
  • csökkenti a sebek és fekélyek kockázatát
  • 2 alsó gél betét az ízületek tehermentesítésére

PU (poliuretán) réteg: a talpbetét külső borítását alkotó kék, rugalmas réteg.  Masszív és ellenálló anyagból készült, mely optimális tartást biztosít a lábfejnek, miközben védi a járás hatásaitól. Extra rugalmasságának köszönhetően ugyanakkor valódi kényelmet nyújt. 

A talpbetét felépítése:

„Plastazote” réteg: a felső réteg a talpbetét belső részén található extra kényelmes és puha anyag, melyet könnyű, zárt cellás habszerkezet jellemez. Ez csökkenti az ún. „lábnyomot”, miközben minimalizálja az esetleges, dörzsölődésből adódó bőrirritációt.

Gélpárnák: a sarokrész és a talppárna, illetve a harántboltozat (talpközépcsont és lábujjperc-csontok találkozása) alatti narancssárga géles betétek elnyelik a járás során keletkező ütődéseket, ezzel is kímélik a talpat és az ízületeket, plusz védelmet biztosítva a leginkább igénybe vett területeknek. 

Magas peremű sarokágy: A talpbetét kialakításának köszönhetően nem csak a talp védelmére szolgál, hanem szinte "bölcsőt" képez a lábfejnek. A magas sarokágy további védelmet nyújt kidörzsölődés kialakulásával szemben, ráadásul a lábfej oldalirányú elmozdulását is gátolja.

Méretek: 36/37; 38/39; 40/41;42/43; 44/45

A csomag tartalma: 1 pár (Az ár 1 pár talpbetétre vonatkozik.)

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 70 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 105 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

105

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top