x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Hennaplus Férfi Hajfesték Fekete 1 db

Hennaplus Férfi Hajfesték Fekete 1 db
Termék értékelés:
Az Ön ára:

3 100 Ft

db.

Listaár: 3 100 Ft Pontbeszámítással:

2 986 Ft

A hajszínezés egyre népszerűbbé válik. Már nemcsak a nők, hanem a férfiak is színezik, szőkítik vagy melírozzák a hajukat. A hajszín alkalmazkodik az aktuális divathoz, az évszakhoz vagy éppen a ruházathoz. Részletek »

Hennaplus Férfi Hajfesték Fekete 1 db részletes leírása

  • Hála a biztonságos, természetes Hennaplus hajszinező termékaknek, most már lehetőség nyílik arra, hogy biztonságosan, gyengéden, odafigyelve és egyszerűen színezzük hajunkat.
  • A Hennaplus férfi hajfesték természetes, nem mű hajszínt eredményez és szakáll, valamint szemöldök színezésére is alkalmas.
  • Otthon egyszerűen és gyorsan (5 perc alatt), akár sajátkezüleg is használható.
  • A lenövés ütemével párhuzamosan mosódik ki a hajból hajmosások alkalmával, így az nem olyan szembeötlő, mint a női hajfestékeknél.

A henna története

A henna a ’Lawsonia Inermis’ növény perzsa neve. A henna Pakisztánban, Indiában, valamint Észak Afrikában terem. Az egész történelem során a henna népszerű hajszínező-anyag volt. A hajszínező port a növény őrölt leveléből és szárából készítik, melyet évente kétszer – tavasszal és ősszel – aratnak. Csak az ősszel leszedett levelek tartalmazzák haj-, valamint a bőrszínező anyagot.

Csak ezeket, az ősszel leszedett leveleket használják HennaPlus hajszínező por gyártásához. A leveleket nem keverik fémsókkal és 100%-osan természetes összetételűek. Emiatt minden gond nélkül lehet a hennával színezett hajat dauerolni, illetve kémiai anyagokkal és más cég által forgalmazott termékkel színezni.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 114 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 217 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

217

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top