x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Kifutó_Hennaplus Hajfesték 7.3 Középaranyszőke137 1 db

Kifutó_Hennaplus Hajfesték 7.3 Középaranyszőke137 1 db
Termék értékelés:
Az Ön ára:

3 130 Ft

db.

Listaár: 3 130 Ft Pontbeszámítással:

3 065 Ft

A tartós hajszínezés során a színmolekulák behatolnak a kéregfelületbe, azaz a haj legbelsőbb rétegébe, ami által tartós színt kap a haj. Részletek »

Kifutó_Hennaplus Hajfesték 7.3 Középaranyszőke137 1 db részletes leírása

    HennaPlus hosszantartó szín

    A Hennaplus tartós hajszínező legfontosabb alapanyai a következők: biztonságos színezék, napraforgókivonat a színvédelem miatt, henna hajszín és hajszerkezet védő és védelmet fejlesztő.
  • Valamennyinek viszonlag kicsi a molekuláris szerkezet, így könnyen behatol a hajba.
  • Az együttes hatásuk eredménye az új hajszín, amely lassan, 6-8 hét alatt kopik ki.
  • A Long Lasting Colour-ban használt színező alapanyagok megfelenek a SCCNEP (az Európai Unió általános kozmetikumokkal foglalkozó bizottsága) biztonsági előírásanak.

HASZNÁLATA

  • Mielőtt a terméket használjuk, figyelmesen olvassuk el a használati útmutatót!
  • Helyezzük bele a krémet a kis oldószeres üvegbe. Zárjuk le a kis üveget, és ezt követően a tökéletes oldódás érdekében jól rázzuk fel. Ezt az oldatot azonnal használjuk fel, tilos visszazárni, valamint tárolni és később felhasználni. A Long Lasting Colour-t mosatlan, száraz hajon használjuk. Kizárólag akkor ajánlott használat előtt megmosni a hajat, amennyiben a hajat korábban hajfixálóval kezeltük. A termék 30 perc alatt fejti ki hatását, hacsak másképp nincs feltüntve a használti útmutatóban. Használjunk több adagot a hosszabb, illetve dúsabb haj esetében.
  • A halántéknál megjelenő ősz hajszálakat legjobban úgy tudjuk elrejteni, ha előszőr kis mennyiségű színezőkrémet (oldószer hozzáadása nélkül) felviszünk erre területre. Csak ezt követően kell az útmutatóban szereplő leírást követni.
  • Útmutatás a hajtövek festéséhez: vigyük fel a festéket a hajtőre, és 20-25 percig hagyjuk hatni. A maradék festékanyagot tegyük félre, azonban az üveget ne zárjuk vissza. Végezetül vigyük fel a maradék festékanyagot, és 5-10 percig hagyjuk hatni.
  • Amennyiben ugyanezt a hajtőkezelést hajtjuk végre szőke (élénk) színárnyalat esetében, előszőr vigyük fel a kikevert oldatot a hajtőre.
  • Amikor elnyerik ugyanazt a színt, mint a festett haj többi része, vigyük fel a maradék festékanyagot a hajra és hagyjuk néhány percig hatni.
  • Ne használjunk hamu árnyalatokat, ha hajkoronánk több mint 20%-a ősz.
  • Long Lasting Colour termékek egyidőben egymással együtt is használhatóak. Amennyiben hajunk több mint 50%-ban ősz, ugyanakkor divatos színárnyalatot szeretnénk használni, tanácsost azt természetes színárnyalattal keverni.
  • A (100%-osan) ősz haj esetében keverjük a természetes, valamint az arany színárnyalatokat.
  • Amennyiben vörösesebb színt kívánumk elérni, egy természetes színárnyalatot keverjünk valamely divatos színárnyalattal.

A henna története

A henna a ’Lawsonia Inermis’ növény perzsa neve. A henna Pakisztánban, Indiában, valamint Észak Afrikában terem. Az egész történelem során a henna népszerű hajszínező-anyag volt. A hajszínező port a növény őrölt leveléből és szárából készítik, melyet évente kétszer – tavasszal és ősszel – aratnak. Csak az ősszel leszedett levelek tartalmazzák haj-, valamint a bőrszínező anyagot.

Csak ezeket, az ősszel leszedett leveleket használják HennaPlus hajszínező por gyártásához. A leveleket nem keverik fémsókkal és 100%-osan természetes összetételűek. Emiatt minden gond nélkül lehet a hennával színezett hajat dauerolni, illetve kémiai anyagokkal és más cég által forgalmazott termékkel színezni.

Szőkés árnyalatok

Az élénk színárnyalatok képesek a hajat 3 tónussal világosabbá színezni. Amennyiben még világosabb tónust kívánunk elérni, használjuk a 00 Szőkítő női tartós hajfestéket. Ez a termék a hajat 4-6 tónussal világosabbá festi.

Amennyiben egy élénk színárnyalat túlságosan világossá, illetve fehérre változtatja a hajat, fél tubus 8.4 Rézszőke tartós hajfestéket keverjünk össze egy kis üveg oldószerrel. Vigyük fel az oldatot a hajra, 20 percig hagyjuk hatni, majd öblítsük le. A kezelést követően a hajszín melegebbé és telítettebbé válik. Ez a kezelés nem alkalmazható világos haj esetén, lenövéskor. Ebben az esetben használjunk meleg szőke színmegújító sampont. Többször mossuk meg hajunkat a termékkel, hogy visszanyerjük a haj eredeti színanyagának egy részét. Az eredmény nem látható azonnal, mivel fokozatosan zajlik ez a folyamat. Figyelem! A sampont dörzsöljük a hajba és alaposan öblítsük le.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 65 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 95 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

95

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top