x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Lang sztereoteszt II-R (Új átdolgozott változat)

  • Márka: Lang
  • » Termékkód: LANG-08
Lang sztereoteszt II-R (Új átdolgozott változat)
Termék értékelés:
Az Ön ára:

133 400 Ft

db.

Listaár: 133 400 Ft Pontbeszámítással:

130 730 Ft

A képeslap méretű - speciális cilinderlencsékkel borított felületű - teszt segítségével a térbeli (sztereoszkópos) látás megléte,vagy hiánya állapítható meg. Részletek »

Lang sztereoteszt II-R (Új átdolgozott változat) részletes leírása

A teszt alkalmas egészen kis gyermekek vizsgálatára is. A három, csak binokulárisan látható alak (félhold, autó, elefánt) mellett egy monokularisan is látható csillag is van a lapon.Az új lapnál a véletlenszerű eloszlású pontok kisebbek, kevésbé sűrűek. A diszparáció értékei között kisebbek az eltérések: a hold 200, az autó 400, az elefánt 600 szögmásodperc harántdiszparációval látható 40 cm-ről. A monokularisan is látható csillag a kisgyermekek figyelmének felkeltését kívánja elősegíteni, illetve a kétszemes látással nem rendelkezők kevésbé csalódottan hagyják abba a vizsgálatot, hiszen ők is láttak valamit. A LANG-SZTEREOTESZT nem méri a látásélességet és nem helyettesíti a szemészeti vizsgálatokat. A negatív teszteredmény csak azt jelzi, hogy a vizsgálat időpontjában nem volt megfelelő a kétszemű látás képessége.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 2 670 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 3 990 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

3 990

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top