x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Multicontrol 1 Diagnosztikai Készülék

 • Márka: Rextra
 • » Termékkód: 12.0.5968.00
Multicontrol 1 Diagnosztikai Készülék
Multicontrol 1 Diagnosztikai Készülék Multicontrol 1 Diagnosztikai Készülék
Termék értékelés:
Az Ön ára:

198 000 Ft

db.

Listaár: 199 900 Ft Akciós ár: 198 000 Ft
A készülék egy egészségmonitor, többféle életfunkció mérésére, kijelzésére, visszanézésére és tárolására alkalmas, beleértve az EKG-t, pulzoximetriát (SpO2), pulzust, hőmérsékletet, vérnyomásváltozást otthon vagy egészségügyi intézményben egyaránt. Részletek »

Multicontrol 1 Diagnosztikai Készülék részletes leírása

A koronavírus megjelenése, a napjainkban észlelhető orvosi erőforrások hiánya vagy akár a járványidőszakban tapasztalt nehéz orvosi ellátáshoz való hozzáférés bizonyította, hogy szükség van az otthoni, nem csak egészségügyi személyzet által használható diagnosztikus eszközökre is. Erre nyújt megoldást a Multicontrol 1 készülék, ami több funkciót integrál, kényelmes és átfogó egészségügyi ,,vizsgálatot” biztosít otthonában.

Ez egy öndiagnosztikai eszköz. A készülék egy egészségmonitor, többféle életfunkció mérésére, kijelzésére, visszanézésére és tárolására alkalmas, beleértve az EKG-t, pulzoximetriát (SpO2), pulzust, hőmérsékletet, vérnyomásváltozást otthon vagy egészségügyi intézményben egyaránt. EKG és vérnyomásváltozás mérése felnőttek esetében ajánlott. Az eszköz által mért adatok és eredmények alapvető kontrollra és szűrésre használhatóak, közvetlenül diagnosztikus és terápiás célokra nem alkalmasak.

 • Méret 88×56×13 mm (Doboz méret (csomagolás) 178*123*75 mm), 
 • súlya kevesebb, mint 80 g (fő egység)
 • kijelzője 2.7” érintőképernyő, HD
 • mért értékek: lázmérés, alvás kontroll, EKG/ST/QRS/QT/QTC/PI (folyamatos életkép), pulzus, véroxigénszint, lépésszámláló, naptár funkció, vérnyomásmérés
 • visszajelzést ad smile ikon formájában 
 • memória tárhely: végtelen
 • applikációval rendelkezik
 • készülék menürendszerének nyelve: magyar
 • vezeték nélküli csatlakozás beépített Bluetooth dual mode-al (support 4.0 BLE)
 • besorolása: orvostechnikai eszköz
 • kinek ajánlott: sportolók, managerek, szív és érrendszeri betegek, egészségügyi dolgozók részére
 • Akkumulátora újratölthető lithium-polymer elem 560 mAh
 • töltési idő 90%-ra kevesebb, mint 2 óra

A Multicontrol a szívritmusban, vér oxigenizációban stb. bekövetkezett változásokat jelzi, aminek többféle oka lehet. Ez az ok lehet banális is, de különböző súlyosságfokú betegségek is lehetnek a háttérben. Ha a :( sad jelet látja, forduljon azonnal orvosához!

Bizonyos életfunkciók kijelzése, amely ezzel az eszközzel lehetséges, nem jelez minden betegséget, rendellenességet. Ha bármilyen tünetet, problémát észlel, azonnal forduljon orvosához!

Orvosával történő konzultáció nélkül, pusztán az eszközre alapozva ne diagnosztizáljon és ne kezeljen önmagán semmit. Különösen ne kezdjen új terápiába vagy ne módosítsa a már folyamatban lévő kezeléseket. Ez az eszköz nem helyettesíti az orvosi EKG-t, a szív vagy más szerv orvosi vizsgálatát, amelyek jóval komplexebb vizsgálatokatigényelnek. A Multicontrol készülék önmagában nem alkalmas és nem használható betegségek diagnosztizálására. Ezt kizárólag az orvosa teheti meg. Mindenképpen javasoljuk az EKG és más mérési adatok, görbék rögzítését, felvételét és azok eljuttatását a kezelőorvoshoz.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top