x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Nanna Immunium + Jóddal És Szelénnel 1600 ml

  • Márka: Nanna
  • » Termékkód: 47514
Nanna Immunium + Jóddal És Szelénnel 1600 ml
Termék értékelés:
Az Ön ára:

320 Ft

db.

Listaár: 320 Ft Pontbeszámítással:

315 Ft

Nanna Immunium + Jóddal És Szelénnel 1600 ml részletes leírása

Ahhoz, hogy szervezeted megfelelően működjön, pótolni kell azokat a nyomelemeket amit táplálékainkkal nem vagy csak részben tudunk pótolni. A Nanna italokkal a jód-szelén nyomelemek hiánya egyedülállóan pótolható. A speciális kezelésen keresztül megvalósított pozitív töltésű ionokkal rendelkező jód, a stabilitását megőrzi melegítés és főzés esetén is. Fogyasztása mindenképpen ajánlott eltérő pajzsmirigyműködéssel, radioaktív és elektroszmoggal terhelt környezetben élőknek és dolgozóknak, várandós-, szoptató anyáknak 2-es típusú diabetesszel élőknek.A jódhiány minden életkorban súlyos elváltozásokat okozhat a hiánybetegségben szenvedő személy mentális egészségében. Ez a következő problémák megjelenését okozhatja: a beszédfejlődés kései megjelenése, memóriazavarok, nehézségek a problémamegoldás és a társadalmi szabályok elfogadásának területén. A jódhiány hatására a pajzsmirigy megnövekedhet, melynek következtében eltérő pajzsmirigy működés alakulhat ki. A hipotireózis következménye az anyagcsere lelassulása, így változatlan kalória bevitel mellett is túlsúly jelenik meg.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 5 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 10 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

10

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top