x
Az Ön kosara jelenleg üres.

NUK FC tanulópohár 150ml-es DISNEY

NUK FC tanulópohár 150ml-es DISNEY
Az Ön ára:

3 040 Ft

db.

Listaár: 3 040 Ft Pontbeszámítással:

2 946 Ft

Ajánlott kor (hó): 6+ Részletek »

NUK FC tanulópohár 150ml-es DISNEY részletes leírása

Anyag: BPA-mentes, műanyag
Űrtartalom (ml): 150

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 94 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 202 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06 (30) ​984-97-07

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

202

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06 (30) ​984-97-07 számon
Munkaidőben H-P: 8:00-16:30 között .

Figyelem! A Gyogyseged.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 

NUK FC tanulópohár 150ml-es DISNEY vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Teljes lista
12 darab/oldal
 
NUK FC szilikon csöpögésmentes itatócsőr

NUK FC szilikon csöpögésmentes itatócsőr

Pót itatócsőr NUK First Choise (széles nyakú ) cumisüvegekhez és tanulópoharakhoz.
NUK FC szilikon csöpögésmentes itatócsőr
NUK FC szilikon csöpögésmentes itatócsőr

820 Ft

46
25
 
Teljes lista
12 darab/oldal