x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF

Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF
Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF
Termék értékelés:
1 2.33 / 5 (3 értékelés)
Az Ön ára:

99 990 Ft

db.

Listaár: 99 990 Ft Pontbeszámítással:

97 990 Ft

Vigye a sószoba élményét (és hatását) az otthonába! Privát sóbarlang Önnek és családjának! Részletek »

Otthoni Sófal LED Világítással Parajdi És Himalájai Sóval GYPSSF részletes leírása

  • Min. 25 kg rusztikus parajdi sótömb és természetes himalájai sótéglák
  • Színes LED világítás fényterápiás hatással
  • Natúr borovi fenyő keret - 64 x 60 x 14 cm

A mobil sófal a rusztikus hatású parajdi sótömbökkel, a natúr borovi fenyő természetességével, a különleges szépségű himalájai sótéglákkal és a színes LED világítás fényterápiás hatásával egyedi eleme lehet otthonának, különleges hangulatot kölcsönözve a térnek.

A parajdi sótömbök aktív felszíne negatív ionokkal és ásványi anyagokkal gazdagítja a helyiség mikroklímáját. A száraz sós levegőben lecsökken az allergének és baktériumok száma, így a sóterápia aktívan hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, természetes védekezőképességünk aktivizálásához.

Sóterápiáról bővebben: A só olyan létfontosságú elem, ami az egészség megőrzése és a szervezet optimális működése érdekében elengedhetetlen. Hozzájárul többek között a szervezet normális hidratáltságának fenntartásához, a vérnyomás szabályozásához, a megfelelő ideg- és izomműködéshez.

Az inhalációs sóterápia olyan terápiás módszer, mely során tisztított sóval dúsított levegőt lélegzünk be. Elsősorban felső légúti megbetegedések kezelésére ismert kiegészítő gyógymód, azonban egészséges emberek esetén is jótékony hatással van a szervezetre: vitalizál, energetizál, csökkenti a megbetegedések gyakoriságát. A sókristály természetes fertőtlenítő hatással is rendelkezik, a vírusok, gombák, kórokozók nagy részét elpusztítja. A terápia során belélegzett sórészecskék gyakorlatilag fertőtlenítőként működnek, ugyanis megkötik, mintegy magukba szívják a kóros mikroorganizmusokat. A sóterápia ily módon gyulladáscsökkentő hatását is ki tudja fejteni, mellyel hozzájárul az immunrendszer természetes védekezéséhez.

Az Erdély szürke aranyának nevezett parajdi só az egyik legjobb minőségű só a piacon, ami kiválóan alkalmas számos gyógyászati célra, hiszen 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ráadásul tökéletesen vegyszermentes, ipari beavatkozáson vagy kémiai fehérítésen nem esik át.

100%-ig természetes, valódi ajándék a természettől!

Az egyedi mobil sófal terméktulajdonságai:

  • méret: 64 x 60 x 14,5 cm
  • készre szerelt keret borovi fenyőből
  • 2 db beépített (elemmel működő) LED lámpa távirányítóval (keretre felszerelve)
  • himalája sótéglák a kerethez rögzítve
  • parajdi sótömbök - kb 25-30 kg 
  • rögzítéshez szükséges szerelő anyagok (tipli, alátét, csavar) a csomag részét képezik

Kifejezetten ajánljuk a sófal elhelyezését gyerekszobába vagy nappaliba!

Nem csak exkluzív megjelenést és különleges hangulatot ad a helyiségnek, hanem egyedülálló hatással van közérzetünkre is: nagymértékű levegőkezelő hatással bír - semlegesítheti a kórokozókat, tisztítja a levegőt, javítja a szervezet természetes védekező képességét, csökkenti a légúti megbetegedések kialakulásának esélyét

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 2 000 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 3 000 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

3 000

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top