x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Perimed Antidecubitus Betegalátét Matrac ( 80X190cm/10cm )

  • Márka: Perimed
  • » Termékkód: 230202000
Perimed Antidecubitus Betegalátét Matrac ( 80X190cm/10cm )
Termék értékelés:
  • 70kg alatti
  • 70kg feletti
  • Kérjük válasszon!
Az Ön ára:

24 490 Ft

db.

Listaár: 24 490 Ft Pontbeszámítással:

24 235 Ft

A PERIMED antidecubitus matrac lényege a megnövelt kontaktfelület által a nyomáselosztás valamint a szellőzés. Részletek »

Perimed Antidecubitus Betegalátét Matrac ( 80X190cm/10cm ) részletes leírása

A PERIMED antidecubitus matrac alapanyaga speciális, egészségügyi célra kifejlesztett, nyitott cellás habosítással előállított lágy polyuretán hab, mely a gyártás során SANITIZED kezelést is kap, mely által antifungális, antibakteriális hatással rendelkezik.

Antidecubitus betegalátét változatok:

  • 70 kg alatti betegeknek
  • 70 kg feletti betegeknek

Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét!

A testsúly által kiváltott fizikai visszahatás a matracban nem jön létre, mivel a gúlacsúcsokban keletkező nyomófeszültséget a gúlaszerkezet a saját alapjára osztja le. A matraccal érintkező egész testfelületen egyenletes alátámasztás jön létre, ezáltal kielégítő marad a bőr capilláris keringése. A háromdimenziójú mélyprofil a matracfelületen egy vízszintes elmozdulást is elősegít, melynek a jótékony hatása a beteg testhelyzet változtatásakor nyilvánul meg. A beavatkozások során csökken az ápolószemélyzet fizikai megterhelése, illetve a betegre ható nyúzó-gyötrő hatás.

Jelentős az egész matracfelületen működő cirkulációs önszellőzés. A gúlák között jelentős mennyiségű levegő marad, melynek útja minden irányban szabad. A hőmérséklet különbség, valamint a beteg mozgásának következtében az állandó levegőcsere biztosított. Alapanyaga speciális- egészségügyi célra kifejlesztett lágy polyuretán hab, melynek sűrű rácsszerkezete biztosítja a tartósságát. Speciális kezelés miatt antifungális, antibacteriális hatással rendelkezik, 300 fokig hőkezelhető, autoclavozható.

Indikáció:

Felfekvés megelőzésére, kialakult felfekvés kezelésére érzéskieséssel rendelkező, járásképtelen, mozgássérült betegeknek, akiknek az állapota végleges.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 255 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 385 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

385

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 

Perimed Antidecubitus Betegalátét Matrac ( 80X190cm/10cm ) vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Valgusmed I. Bütyökvédő

Gyors és hatékony segítség bütyökpanaszokra! Segítséget jelenthet az egymáson fekvő lá...

1 990 Ft

30
20

Perimed Antidecubitus ülőpárna

Üléskor a nyomásnak kitett testfelület kicsi, ezért a decubitus kialakulásának valószín...

4 490 Ft

85
55
 
Top