x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Pharma Nord Bio-karotin+e Vitamin Tabletta 60 db

Pharma Nord Bio-karotin+e Vitamin Tabletta 60 db
Termék értékelés:
Az Ön ára:

2 170 Ft

db.

Listaár: 2 170 Ft Pontbeszámítással:

2 131 Ft

A Bio-Karotin + E-vitamin 4,5 mg felszívódásre kész β-karotint tartalmaz kapszulánként, ami nagyjából megegyezik 2 nagy sárgarépában található β-karotin mennyiségéval. A β-karotin E-vitaminnal kombinálva erélyes antioxidáns, semlegesíti a szervezetben keletkezett káros szabadgyököket. Hatása hosszabb ideig tart, mint az A-vitaminé. Részletek »

Pharma Nord Bio-karotin+e Vitamin Tabletta 60 db részletes leírása

A Bio-Karotin + E-vitamin egy olyan étrend-kiegészítő, amely 4,5 mg tiszta, felszívódásra kész béta-karotin E-vitaminnal való kombinációja. A béta-karotin az A-vitamin természetes előanyaga, melynek egy része A-vitaminná alakul át a szervezetben. A béta-karotin ezen túlmenően önmagában is erős antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal közömbösíti a veszélyes szabadgyököket. Ily módon növelheti a szervezet természetes ellenállóképességét a betegségekkel szemben. Az E-vitamin, amely szintén egy nagyon hatékony antioxidáns, gátolja a zsírsavak oxidációját.

Nem lehet túladagolni

A béta-karotin átalakulása retinollá, (ami az A-vitamin besorolási neve) a bélnyálkahártyában következik be. Az A-vitamin zsírban oldódó anyag, ezért túl lehet adagolni. Ezzel szemben a béta-karotin, amelyet provitamin A-nak, ill. A-elővitaminnak is neveznek, vízoldékony tulajdonsága miatt nem túladagolható, így alkalmazása teljesen biztonságos, még nagy mennyiségben is. Részben ennek a következménye, hogy a szervezet csak olyan mennyiségben képez retinolt belőle, amennyire szüksége van. Amennyiben már elegendő mennyiségű vitamin áll rendelkezésre, automatikusan megáll ez az átalakulás. Ez a mechanizmus megakadályozza a toxicitás kialakulását.

A béta-karotin, a hatékony antioxidáns

Túl azon, hogy az A-vitamin előanyaga (retinol), a béta-karotin önmagában is egy erős antioxidáns. Ehhez csatlakozik még az E-vitamin, mely különösen hasznos abban az esetben, amikor túl sok szabadgyök halmozódik fel szervezetünkben. A napozás például nagy mennyiségben termeli a szabadgyököket, amelyek folyamatos károsodást okozhatnak a sejtekben, amennyiben nem semlegesítjük azokat.

A béta-karotin a bőrt ellenállóbbá teszi a napsugárzással szemben, így az nem ég le olyan könnyen. Továbbá növelheti a pigmentképződést, ezáltal gyorsabb barnulást eredményez. A béta-karotin szedése mellett is szükséges azonban napozás során a szokásos napfényvédő készítményeket használni.

 Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Hatóanyagok - 1 db kapszulában:

Béta karotin: 4,5mg
E-vitamin: 10mg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 39 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 173 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

173

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top