x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Pharma Nord Bio-króm-dia 30 DB

Pharma Nord Bio-króm-dia 30 DB
Termék értékelés:
Az Ön ára:

3 035 Ft

db.

Listaár: 3 035 Ft Pontbeszámítással:

2 980 Ft

A króm hasznosnak bizonyulhat azok számára is, akik szeretnének leadni testsúlyukból, mivel hozzájárulhat a helyes vércukorszint megtartásához és csökkentheti az édességevés utáni vágyat. Részletek »

Pharma Nord Bio-króm-dia 30 DB részletes leírása

A króm olyan fontos nyomelem, mely az inzulin által elősegítheti a cukormolekuláknak a véráramból a sejtekbe való eljuttatását, ahol a cukor energiává alakul át.

A krómnak szerves vagy szervetlen formája létezik. A Bio-Króm-DIA-ban található szerves GTF-króm (glükóz tolerancia faktor) magasabb biológiai hatékonysággal és jobb felszívódással rendelkezik a szervetlen krómmal szemben.

30/60 tabletta: napi 1 tabletta, étkezés közben

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 55 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 213 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

213

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top