x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Rio Fogfehérítő

  • Márka: Rio
  • » Termékkód: DCWH6
Rio Fogfehérítő
Termék értékelés:
Az Ön ára:

27 990 Ft

db.

Listaár: 27 990 Ft Pontbeszámítással:

27 588 Ft

Blue Light Teeth Whitening-gel gyorsan fehérítheti ki fogait, már otthona kényelmében is. Egy professzionális fogorvosi kezelés árának töredékéért elérheti ugyanazt az eredményt. Részletek »

Rio Fogfehérítő részletes leírása

Használata gyors, biztonságos és egyszerű. A speciális összetételű fehérítő gél és a kék fény gyorsan hatnak, eltávolítva a fogak tea, kávé, vörösbor vagy cigaretta okozta, valamint a kor miatt kialakuló természetes elszíneződését.

A kezelés után fontos a fogak megfelelő ápolása és a rendszeres fogászati ellenőrzés. A termék nem helyettesíti a rendszeres fogászati ellenőrzést.

3 adag fehérítő géllel és elemes használattal a Blue Light Whitening tökéletes a mindennapi használatra és elég kicsi ahhoz, hogy bárhova magával vihesse.

  • feltűnő eredmény
  • gyors fehérítés
  • gyors kezelés

A doboztartalma:

  • Fogfehérítő készülék
  • 3 x 5 mlfehérítő gél
  • 2 db fogsablon
  • Lithiumelemek

Garancia: 2 év cseregarancia

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 402 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 2 126 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

2 126

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top