x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Russell Hobbs Illumina Kenyérpirító

Russell Hobbs Illumina Kenyérpirító
Termék értékelés:
Az Ön ára:

17 290 Ft

db.

Listaár: 21 960 Ft Akciós ár: 17 290 Ft Pontbeszámítással:

16 967 Ft

Ez az ötletes kenyérpirító számos olyan funkcióval rendelkezik, hogy segítsen elkészíteni a tökéletes pirítóst. A Részletek »

Russell Hobbs Illumina Kenyérpirító részletes leírása

Ez az ötletes kenyérpirító számos olyan funkcióval rendelkezik, hogy segítsen elkészíteni a tökéletes pirítóst. A 6 féle pirítási fokozatnak köszönhetően könnyedén készíthet jól megpirult vagy enyhén megpirult pirítóst. A színváltoztató világító gyűrű mindig jelzi Önnek a kenyér pirultsági fokát.

• Elindult
 Félig elkészült
 Mindjárt kész
 Elkészült a pirítós

Az 55 %-kal gyorsabb pirítási technológiának és a felolvasztó funkciónak köszönhetően Ön értékes időt takaríthat. Magas fényű rozsdamentes acél készülékház bármely stílusú konyhába tökéletesen illeszkedik.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 323 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 535 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

535

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top