x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba DD 1 Elektromos Kukta Gyorsfőző

 • Márka: Steba
 • » Termékkód: STEBA-DD1
Steba DD 1 Elektromos Kukta Gyorsfőző
Termék értékelés:
Az Ön ára:

44 990 Ft

db.

Listaár: 44 990 Ft Pontbeszámítással:

44 110 Ft

Szeretne gyorsan, egészségeset? A megoldás a német Steba gyorsfőző kukta, Főzés, sütés, párolás, melegítés az elektromos kuktával pofon egyszerű. Felejtse el a mikrohullámú sütőt! Főzzön jót, gyorsan! Részletek »

Steba DD 1 Elektromos Kukta Gyorsfőző részletes leírása

Az innovatív konyha praktikus eszköze, főzőedénye az elektromos gyorsfőző, az elektromos kukta.

Az elektromos gyorsfőző edényben, mint a STEBA DD1 gyorsfőző, gőzpároló készülékben az ételt a hagyományos eljáráshoz képest kb fele annyi idő alatt elkészítheti.

A német STEBA gyorsfőzője párolásra is ideális, melegen tartás, ételmelegítés céljából is használható.

Ételmelegítés mikro használata nélkül?

Igen, mikrosütő helyett a STEBA főzőedényben gőzben melegítheti meg ételét, így egy egészségesebb, alternatív megoldást biztosít azoknak, akik az ételkészítést, ételmelegítést a mikrohullámú sütő használata nélkül kívánják megoldani.

Azonban a STEBA gyorsfőző edényt rizsfőzőként is használhatja, nem szükséges elektromos rizsfőzőt külön beszereznie, e gyorsfőző, pároló készülék több funkciót is magában egyesít.

A STEBA gyorsfőzőben lassú főzés (slow cooking) is megvalósítható. A slow cooking

( lassú főzés ) manapság joggal népszerű, az ételek nemcsak ízletesek, zamatosak, hanem a lassú főzés által a vitaminok, ásványi anyagok jelentős része megmarad az ételben.

A STEBA DD1 gőzpároló, gyorsfőző (kukta) 9 automata programfokozattal rendelkezik.

A STEBA innovatív gőzpárolója a német TEST magazin két tesztjén is győztesként került ki, ezek egyike az energiatakarékossági teszt. A STEBA gőzpároló, gyorsfőző valóban energiatakarékos megoldást nyújt a háztartások számára. A gyorsfőzőben, elektromos kuktában készített étel akár 70% idő illetve energiamegtakarítást jelenthet.

A STEBA elektromos gyorsfőzője, gőzpárolója  5-szörös védelemmel  gondoskodik a nagynyomású főzőedény használatának biztosságosságáról.

Készítsen egészséges ételeket a STEBA DD1 gőzpároló, gyorsfőző edényben, elektromos kuktában! Dicsekedjen el barátainak, hogy van már Önnek is:

 • elektromos kuktája
 • gőzpárolója
 • mikrohullámú helyett használható ételmelegítője
 • rizsfőzője
 • slow cooking -lassú főzője!

5- féle konyhai megoldás egyben? Igen! A STEBA DD 1 elektromos gyorsfőző egységesíti ezeket a funkciókat, s kis helyen elfér, ráadásul sok szerint ez egy igazán szép elektromos kukta, esztétikus kiegészítője a mai modern konyháknak.

Minden területen időt és fáradságot takarít meg ezzel a főzőedénnyel, konyhagéppel.

Apropó takarítás! A STEBA gőzpároló, gyorsfőző edénye 5 literes rozsdamentes acél betéttel rendelkezik, s pároló betétei, műanyag kiegészítői mind mosogatógépben moshatók, tehát igazán az Ön kényelmét szolgálja ez a sokoldalú elektromos főzőedény.

 

Technikai adatok:

 • Teljesítmény: 900 W
 • Külső méret: 31 X 28 X 30 cm
 • Belső méret: magasság: 13 X átmérő 21,5 cm henger
 • Súly: 5,9 kg
Garancia 2 év

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 880 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 1 320 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 320

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top