x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba DF 300 Olajsütő, Inox

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: STEBA-DF300
Steba DF 300 Olajsütő, Inox
Termék értékelés:
Az Ön ára:

36 990 Ft

db.

Listaár: 36 990 Ft Pontbeszámítással:

36 350 Ft

A Steba DF300 olajsütőben gyorsabban, egyszerűbben készíthet olajban sült ételeket, szemben a hagyományos készítési módoktól. Egyszerre kétféle étel készítését is lehetővé teszi, így Ön időt és energiát spórolhat meg magának. Részletek »

Steba DF 300 Olajsütő, Inox részletes leírása

Válassza a Steba DF300 olajsütőt és nem kell órákig szellőztetnie utána!

Levehető fedele visszavezeti az olajat a fritőzbe sütésközben, az átlátszó üvegen pedig ellenőrizheti, a sütés állapotát. Ezen kívül az olajsütő használatakor a tartós filternek köszönhetően a készülékből a gőz távozik csak, az olaj nem.

A Steba DF 300 olajsütő felépítése:

A Steba DF 300 olajsütő egészében szétszedhető, ezáltal könnyen takarítható konyhai fritőz, mely egy háztartásból sem hiányozhat, ha szereti a ropogós ételeket. Az olajsütő nemesacélházán rögzített oldalsó fogantyúkat használva, könnyen áthelyezni a konyhapulton. Akár két kisebb kosárban is süthet különféle ételeket, ám, ha egy nagyobb adagot sütne le egyszerre azt XXL kosárral megteheti. Kényelmesebb sütés-főzés Steba olajsütővel!

A Steba DF 300 azon kevés olajsütők közé tartozik, melyet már időzítővel is elláttak. Nem kell az olajsütő mellett hosszasan strázsálnia, ha nem akar! Állítsa be az időzítőt a tekerőgombbal – mely fokozatmentesen állítható – 0-tól 25 percig, a lejártát követően pedig csengetéssel jelzi Önnek, ha kész vannak a finom ropogós sültek. Az időzítő mellett a Steba DF300 olajsütőn a hőmérsékletet is kiválaszthatja 190 °C-ig az adott étel típusától függően. Egészségesebb étel készítés a Stebával.

Cool Zone technologia:

A rozsdamentes fűtőszál nem az edény alját melegíti hanem az edény alja felett 2cm-re csak a tiszta olajat. Az ételből lehulló darabok a fűtőszál alatti hidegebb zónába kerülnek, így nem égnek meg. Az olaj így 3-4 szer hosszabb ideig használható, az ételek pedig egészségesebbek. A Steba DF300 olajsütő olajtartálya zománcozott, így jobban oszlik el benne a hő, amelybe egyszerre akár 1,5 kg mennyiséget is megsüthet.

Technikai adatok:

  • XXL-kosár: 10 x 29 x 18 cm+ 2 kosarak 8 x 14 x 21 cm
  • Térfogat: 5 l
  • Teljesítmény: 3000 W
  • Külső méretek :24,5 x 35,5 x 34,5 cm
  • Olajsütő ház: Nemesacél
  • Súly: 3,7 kg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 640 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 960 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

960

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top