x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Steba FG 56 Low-Fat grillsütő

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: STEBA-FG56
Steba FG 56 Low-Fat grillsütő
Termék értékelés:
Az Ön ára:

26 990 Ft

db.

Listaár: 26 990 Ft
A Steba FG56, kontakt grill funkciója mellett low-fat technológiájának köszönhetően alkalmas zsírmentes sütésre, speciális tapadásmentes bevonatának köszönhetően, pedig nem ragad le a bepácolt hús, zöldség, vagy melegszendvics. Részletek »

Steba FG 56 Low-Fat grillsütő részletes leírása

A Steba FG56 kontakt grillező, azontúl, hogy kontakt funkciójának köszönhetően két kivehető sütőlapjai az étel alját és tetejét is megsütik, vastagabb ételek, húsok, zöldségek grillezésére is alkalmas vagy akár melegszendvics sütésre is!

A Steba FG56 low-fat kontakt grill előnye abban rejlik, hogy a húsai úgy sülnek meg, hogy a belőlük kisülő zsír nem fog az étel alatt maradni, nem áll benne a hús sülés közben, hanem összegyűlik a zsírgyűjtő tálcába. Alkalmazhatja ezt akár fitness-étkezésében is, hiszen pl. csirkemell szeletei anélkül megsülnek, hogy Ön olajat, zsiradékot tett volna alá. Tapadásmentes lapjai bordázott kialakításának köszönhetően a felesleges zsír, könnyen el tud folyni, összetud gyűlni a lecsöpögő tálcába.Steba FG56 kontakt grilljét kettényitva is használhatja. Könnyedén hátradöntheti felső lapját, így a grillezés látványosabb lesz, ezáltal akár partigrillként is alkalmazható.

A sütés hőmérsékletét a Steba FG56 kontakt grill esetében Ön szabályozhatja, fokozatmentesen, egészen 170°C-ig. Süthet gyümölcsöt, zöldséget, halat, grillezhet húsokat is. A hőmérséklet beállító tekerőgomb mellett jelzőfények is segítségére lesznek, melyek az aktuális hőmérsékletről adnak tájékoztatást.

Egyszerű kezeléséhez a könnyű takarítás is hozzátartozik. Tapadásmentes sütőlapjai könnyedén kivehetőek, mivel a fűtőszál a sütőlapok alatt található, és nem beépített, így el is mosogathatja őket.

Steba FG56 adatok:

  • Teljesítmény: 2000W
  • Max. Hőmérséklet: 170°C
  • Grillfelület mérete: 2x 27x 24 cm
  • Méret: 40 x 37 x 17,6 cm
  • Grill felület: 2x 29x22cm
  • Súly: 4,0Kg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top