x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba E 400 Zöldség és Gyümölcsprés ( Lassú )

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: STEBA-E400
Steba E 400 Zöldség és Gyümölcsprés ( Lassú )
Steba E 400 Zöldség és Gyümölcsprés ( Lassú ) Steba E 400 Zöldség és Gyümölcsprés ( Lassú ) Steba E 400 Zöldség és Gyümölcsprés ( Lassú )
Termék értékelés:
Az Ön ára:

89 990 Ft

db.

Listaár: 89 990 Ft Pontbeszámítással:

88 730 Ft

A Steba E400 zöldség prés zsírégető, méregtelenítő dzsúszok készítésében a legújabb minőségi tagja, az E400 lassú gyümölcspréssel ezeket könnyedén meg is valósíthatja. Részletek »

Steba E 400 Zöldség és Gyümölcsprés ( Lassú ) részletes leírása

Steba E400 lassú zöldség prés

A rostosabb, tápanyag dúsabb italok elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy a gyümölcsök és zöldségek lehető legnagyobb részét magunkhoz tudjuk venni anélkül, hogy valamely részüket is kidobnánk. Fontos, hogy az enzimek életben tartásához nem szabad a zöldségeket, gyümölcsöket hőhatásnak kitenni. Amit eddig sem turmixgéppel, sem konyhai aprítógépek különféle formájával nem tudott megvalósítani, azt a Steba E400 lassú gyümölcspréssel megteheti. Elege van a hangos konyhai eszközökből, és hatékony ám kíméletes eszközt keres gyümölcseinek lepréseléséhez? Nem fogja megbánni, ha a Steba E400 lassú prést választja.

Steba E400 prés

A kíméletes, hideg lassú préselésnek köszönhetően nagyobb lé hozamot képes produkálni több vitamin és tápanyag tartalommal.
A 400 Watt teljesítményű Steba E400 lassú préselő halkan ám hatékonyan működik. Nagy betöltő nyílásán nagyobb zöldség, gyümölcsdarabokat is behelyezhet, nem kell apróra vágnia őket. A masszív csigaprés elől egyik keményebb zöldség, vagy gyümölcs sem menekülhet.
A Steba E400 lassú prés a céklával, gyökérzöldségekkel is gyengéden, ám hatásosan elbánik, így vitamindús rostos italt fogyaszthat. A kinyitható kifolyócsapon a lassan préselt levek könnyedén tudnak távozni az 1 liter űrtartalmú kancsóba.
A teljes mértékben szétszedhető Steba E400 lassú gyümölcs prést könnyű tisztítani. Minden tartozéka könnyen elmosható, akár mosogatógépbe is tehető. Nemesacél házát elég letörölni.

Steba E400 prés felhasználhatósága:

Préseljen akár keményebb vagy bogyós gyümölcsöt, zöldséget, csírákat, vagy különféle gyógynövényeket egyéb folyadékok hozzáadása nélkül. Fogyasszon tisztán, natúr, egészséges bió italokat akár sportoláskor, vagy a munkahelyén. A préselés következtében a törkölyt akár fel is használhatja, így a levek mellett készíthet akár sütemény vagy levesbetét alapanyagot is, mindehhez csupán egy Steba E400 lassú gyümölcsprés szükséges.

Gyümölcsprés, gyümölcscentrifuga különbség:
  • Fordulatszám: Amíg a gyümölcscentrifugák általában nagyobb 800-1000 Watt körüli teljesítménnyel dolgoznak, addig a lassú prések általában 200-400 Wattal. Ez a fordulatszámban is megmutatkozik, így a nagyobb fordulatszámú gyümölcscentrifugák nagyobb hőt is generálnak, mely hatására a zöldségek, gyümölcsök enzimjei sérülhetnek, illetve a vitaminok egy része tönkremehet a folyamat során. A lassan préselt italok nem színeződnek el, mert kevésbé oxidálódnak, mint centrifugázott társaik a magas oxidációnak köszönhetően. A lassan préselt gyümölcs és zöldség levek tehát több tápanyagot, vitamint tartalmaznak.
  • Hangerősség: A gyümölcscentrifugák többsége elég nagy zajszinttel (80-90 dB-el) járnak, míg a lassú gyümölcsprések ennek a töredékével (30-40 dB), így a reggel elkészített frissítő dzsúsz, nem fog másodlagos ébresztőóraként működni a családtagok számára sem.

Összetétel: Kipróbáltuk! Ugyanolyan zöldség és gyümölcsmennyiség mellett egy gyümölcscentrifuga facsarása következtében a kinyert dzsúsz összetételében kevesebb rostot tartalmaz és több folyadékot. Ennek következtében sok rost a törkölytartóba kerül, ahelyett hogy a poharában landolna. Egy lassan préselt ital homogénebb is, ízletesebb, nagyobb arányban tartalmaz rostokat, a lassú préselésnek köszönhetően pedig beltartalmi értéke is magasabb.

Steba E400 gyümölcsprés adatok:

  • Teljesítmény: 400 Watt
  • Súly: 5,4 kg
  • Méret: 56x25x18 cm

2 év garancia

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 1 260 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 1 890 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 890

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top