x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba SV 100 Sous Vide Professional Főző

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: STEBA-SV100
Steba SV 100 Sous Vide Professional Főző
Termék értékelés:
Az Ön ára:

146 190 Ft

db.

Listaár: 146 190 Ft Pontbeszámítással:

144 190 Ft

Akár 60-120 adag étel készítésére is alkalmas a STEBA SV 100 Sous Vide készülék. A szuvidolás az Ön által választott kádban történik, melybe csupán a STEBA Sous Vide készüléket kell belehelyeznie. Részletek »

Steba SV 100 Sous Vide Professional Főző részletes leírása

A STEBA Sous-Vide főzőbe az ételeket vákuum csomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel.

A sous-vide-álás egy forradalmian új konyhatechnológiai eljárás, mely egyre elterjedtebb a vendéglátóiparban, néhol a háztartásokban.
A STEBA mind a szakma, mind a háziasszonyok igényeit kielégítve hozta létre sous-vide főzőit, melyek közül az SV100 Sous-Vide professional ipari méretének és használhatóságával a sztárséfeknek készült!


A sous-vide-álás lényege:

az élelmiszerek kíméletes hőkezelése, azaz a sous-vide főzőben alacsony, de állandó hőmérsékleten, hosszú ideig készül el az étel.

A sous-vide-áláskor az ételek fűszerezésével óvatosan kell bánni, mert az így készült finomságok íze jóval erőteljesebb, mint ahogy a hagyományos elkészítés során megszoktuk. A sous-vide főző az ételek ízét kiemeli, felerősíti!
Nem csak ízletesebb vagy látványosabb étel kerül sous-vide eljárással az asztalra, de az élelmiszerek ásványanyag- és vitamintartalmukat is jóval nagyobb mértékben őrzik meg a hagyományos eljáráshoz képest.
Amennyiben Önnek fontos, hogy vendégei ne csak látványos, de egészséges ételeket fogyasszanak, nyűgözze le őket a STEBA Sous-Vide főzőben készült mesterművekkel!
Az SV100 Sous-Vide főzőjének köszönhetően nem kell aggódnia az idő miatt, biztosan nem fog úszni a konyha egy-egy rendezvény miatt.
A nagy társaságok rendeléseit is könnyedén teljesítheti egy időben, az Ön konyhájában nem kell egymásra várniuk a vendégeknek!

A sous-vide főzőben készült ételek eltarthatósága az eljárással nagymértékben növekszik, így akár előre is főzhet!

A STEBA SV100 Sous-Vide főző pontosan beállítható hő-szabályozóval rendelkezik.
A sous-vide főző LCD kijelzőjén látható a kívánt és az aktuális hőmérséklet is, melyet 0,1°C eltéréssel képes megtartani az eljárás során. A STEBA SV100 Sous-Vide főző könnyen mobilizálható, így Ön szükség szerint bármikor, bárhol könnyedén használhatja minden min. 15 cm mélységű edényben, melybe mintegy merülőforralóként állítsa be a sous-vide főzőt.

STEBA SV100 Sous-Vide:

  • Profi Sous Vide- 0,1C pontosság
  • Vízkeringetővel
  • Hordozható
  • Digitális szabályozás

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 2 000 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 3 000 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

3 000

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top