x
Az Ön kosara jelenleg üres.

Steba VT2 Ventilátor

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: BON-VT2
Steba VT2 Ventilátor
Termék értékelés:
Az Ön ára:

21 990 Ft

db.

Listaár: 21 990 Ft
Steba VT2, 2 fokozatú Ventilátor Részletek »

Steba VT2 Ventilátor részletes leírása

A STEBA ventilátorok télen-nyáron egyaránt használhatóak.

A VT2 ventilátor 2 fokozattal bír. Mérete miatt könnyen szállítható vagy helyezhető el bárhol. Leginkább asztali ventilátorként ajánlott.
A ventilátor valójában nem lehűti a levegőt, hanem annak keringetésével hűsítő érzést kelt, ennek köszönhetően a ventilátor használatakor nem jelentkeznek a légkondicionálás okozta kellemetlen tünetek sem.
Télen a ventilátor kiegyenlíti a szoba lenti hideg és a fenti meleg levegőjét, így biztosítva a kellemes, egyenletes hőmérséklet.
A VT2 ventilátornál 2 erősségi fokozat állítható be, míg a VT3 ventilátornál 3 fokozat közül választhat. A STEBA ventilátor mindkét típusa kisméretű, így bárhol könnyen helyet találhat neki.

Jó választás a Steba VT2 ventilátor:

  • nehezen szellőző szobák szellőztetéshez, tetőtérbe, galériára, pincébe
  • fűtés hűtés felgyorsítására, kandallóhoz, klímához
  • falszárításhoz, páramentesítés hatékonyságának javítására

Télen állítsa a ventilátort függőleges helyzetbe, hogy a mennyezet közelében lévő melegebb levegőt a padló közelébe keverje. Nyáron állítsa vízszintes vagy ferde helyzetbe és tegye az ajtó vagy ablak közelébe, hogy a szobában megrekedt meleg levegőt gyorsan felfrissítse a kinti friss levegővel. Ügyeljen rá, hogy a ventilátort ne helyezze könnyen becsíphető felület (pl. függöny) közelébe, illetve ne irányítsa a ventilátort közvetlenül senkire.
A ventilátor könnyen tisztítható, a rácsokon lerakódott port porszívó segítségével pillanatok alatt eltávolíthatja. A már bizonyított STEBA minőség a VT2 és VT3 ventilátorokra is jellemző, így biztosan hosszútávon szolgálják majd az Ön kényelmét!

STEBA VT2 tulajdonságok:

  • VT2
  • 6m légáram
  • 55W
  • 30 x 29 x 22 cm
  • 2kg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top