x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba VT 3 Ventilátor

 • Márka: Steba
 • » Termékkód: STEBA-VT3
Steba VT 3 Ventilátor
Termék értékelés:
Az Ön ára:

46 990 Ft

db.

Listaár: 46 990 Ft Pontbeszámítással:

46 290 Ft

Steba VT3, 3 fokozatú Ventilátor Részletek »

Steba VT 3 Ventilátor részletes leírása

A STEBA ventilátorok télen-nyáron egyaránt használhatóak. A VT3 típus 3 fokozattal bír. Mérete miatt könnyen szállítható vagy helyezhető el bárhol. Leginkább asztali ventilátorként ajánlott.
A ventilátor valójában nem lehűti a levegőt, hanem annak keringetésével hűsítő érzést kelt, ennek köszönhetően a ventilátor használatakor nem jelentkeznek a légkondicionálás okozta kellemetlen tünetek sem.
Télen a ventilátor kiegyenlíti a szoba lenti hideg és a fenti meleg levegőjét, így biztosítva a kellemes, egyenletes hőmérséklet.
A VT2 ventilátornál 2 erősségi fokozat állítható be, míg a VT3 ventilátornál 3 fokozat közül választhat. A STEBA ventilátor mindkét típusa kisméretű, így bárhol könnyen helyet találhat neki.

Jó választás a Steba VT3 ventilátor:

 • nehezen szellőző szobák szellőztetéshez, tetőtérbe, galériára, pincébe
 • fűtés hűtés felgyorsítására, kandallóhoz, klímához
 • falszárításhoz, páramentesítés hatékonyságának javítására

Télen állítsa a ventilátort függőleges helyzetbe, hogy a mennyezet közelében lévő melegebb levegőt a padló közelébe keverje. Nyáron állítsa vízszintes vagy ferde helyzetbe és tegye az ajtó vagy ablak közelébe, hogy a szobában megrekedt meleg levegőt gyorsan felfrissítse a kinti friss levegővel. Ügyeljen rá, hogy a ventilátort ne helyezze könnyen becsíphető felület (pl. függöny) közelébe, illetve ne irányítsa a ventilátort közvetlenül senkire.
A ventilátor könnyen tisztítható, a rácsokon lerakódott port porszívó segítségével pillanatok alatt eltávolíthatja. A már bizonyított STEBA minőség a VT2 és VT3 ventilátorokra is jellemző, így biztosan hosszútávon szolgálják majd az Ön kényelmét!

Steba VT3 tulajdonságok:

 • VT3 ventilátor
 • 10m légáram
 • 60W
 • 44,5 x 40 x 35 cm
 • 4,3Kg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 700 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 1 050 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

1 050

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top