x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Színterápia Vivalight Gyógylámpa Készülékhez

  • Márka: Vivamax
  • » Termékkód: GYVST
Színterápia Vivalight Gyógylámpa Készülékhez
Termék értékelés:
Az Ön ára:

29 990 Ft

db.

Listaár: 29 990 Ft Pontbeszámítással:

29 390 Ft

Kiegészítő készlet a Vivalight készülékhez. A színterápia fokozza a gyógylámpa hatását. Színek: Rózsaszín, piros, narancs, zöld, kék, lila Részletek »

Színterápia Vivalight Gyógylámpa Készülékhez részletes leírása

A színterápia (kromoterápia) ősi eredetű gyógymód. A hagyományos orvoslási módok mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak a színek egészségre és lélekre gyakorolt hatásának. Az egyiptomiak, rómaiak, görögök egyaránt ismerték a helioterápiát (fényterápia) - közvetlen napsütéssel való kezelés -, Indiában pedig az ajurvedikus orvoslásban tartották fontosnak a színek csakrákra és energiaközpontokra gyakorolt pozitív hatását. A kínaiak is a különböző színekre bízták egészségüket. A beteg ablakára olyan színű függönyt raktak, melynek színe az adott betegség gyógyítására szolgált, a beteg pedig ugyanilyen színű ruhát kapott.

Az utóbbi években a színterápia ismét a figyelem központjába került, számos tudományos kísérlet és kutatás támasztotta alá a színek anyagcsere-, ideg- és immunrendszerre kifejtett pozitív hatását.

 A készletben található színek: rózsaszín, piros, narancs, zöld, kék, lila

 „Színek hatásai az öngyógyításban:

 Rózsaszín:

A gyengédség, biztonság színe. A szellemi feszültséget oldja, féken tartja az agresszivitást, gyengédségre ösztönöz.

 Piros:

Az első szín, amely megjelenik a látható spektrumban. E szín energiájának van a legnagyobb biostimulációs képessége.  A fizikai erő fokozására, a derékfájás enyhítésére, a vérkeringés felpezsdítésére használható. Aktivizál, élénkít, lendületesebbé, intenzívebbé tesz.

 Narancs:

A narancssárga a siker, a dinamizmus színe. Elősegíti a koncentrálóképességet, immunrendszer aktiváló, meleg aktív szín. Kiválóan gyógyítható az étvágytalanság és a kóros fogyás, de jól hat bizonyos emésztési zavarok esetén is.

 Zöld:

Energiája teremti meg az egyensúlyt és a harmóniát. Erősíti az idegeket, a belső nyugalmat és a lazítási folyamatokat. Gyulladásos megbetegedések ellen mérséklően hat. Nehezen begyógyuló sebeknél, felfekvéseknél kiválóan használható.

 Kék:

A nyugalom és békesség színe. Hideg színnek tekintik. Csökkenti a pulzusfrekvenciát, elősegíti a túlterhelt vérerek normalizálódását, megnyugtatja az idegeket, koncentrálásra késztet, fertőzésellenes hatása van, mérsékli a fájdalmat és hűsít. A legerősebb gyulladás gátló szín, mely rendellenes és gyulladásos folyamatokat rendbe hozza, csillapítja és tisztázza.

 Lila:

Inspiráció, meditációkészség javító, belső megtisztulást segítő szín. Csökkenti a pangást az orr melléküregben, enyhíti a fejfájást, az asztmát és a gennyes hörghurutot és olyan betegségekben is segíthet, mint a sclerosis multiplex.”*

 *Dr. Deák Sándor - Szarvas, 2007 - Gyógyítás Polarizált fényű gyógylámpával című könyve alapján

 A VivaLight gyógyfény-terápia elősegítheti a gyógyulási folyamatot többek között az alábbi panaszok esetében:

  • Fekély (felfekvés, vénás eredetű, diabeteses)
  • Égési sérülés
  • Sebészeti beavatkozást követő sebgyógyulás
  • Érzékeny, ekcémás bőr (atopiás dermatitis, kontakt dermatitis)

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 600 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 900 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

900

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

Színterápia Vivalight Gyógylámpa Készülékhez - kapcsolódó termékek

Vivalight Polarizált Fényű Gyógylámpa

Az VivaLight lámpa fényterápiát használva segítheti a szervezet gyógyulását.

54 990 Ft

1650
1100
 
 

Színterápia Vivalight Gyógylámpa Készülékhez vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Vivalight Polarizált Fényű Gyógylámpa

Az VivaLight lámpa fényterápiát használva segítheti a szervezet gyógyulását.

54 990 Ft

1650
1100
 
Top