x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Viatom O2 Ring - Véroxigénszintet és pulzust mérő gyűrű

  • Márka: Viatom
  • » Termékkód: Viatom_PO02
Viatom O2 Ring - Véroxigénszintet és pulzust mérő gyűrű
Viatom O2 Ring - Véroxigénszintet és pulzust mérő gyűrű Viatom O2 Ring - Véroxigénszintet és pulzust mérő gyűrű
Termék értékelés:
Az Ön ára:

62 150 Ft

db.

Listaár: 62 150 Ft
Az O2 Ring lehetőséget nyújt mind a napi kontroll, mind pedig a teljes naphossz ideje alatt a FOLYAMATOS véroxigénszint és pulzusszám nyomon követésére. Gyűrű formájának köszönhetően kellemes viselete nem okoz diszkomfort érzetet. Részletek »

Viatom O2 Ring - Véroxigénszintet és pulzust mérő gyűrű részletes leírása

Használata:

Helyezd fel a szilikon ,,gyűrűt” a bal kezeden található szimpatikus ujj tövére, s a start gomb megnyomásával indulhat a mérés.

Tárold az adatot biztonságban

Az adatok a készülék memóriájában valamint az applikáció segítségével biztonságban tudhatod. Egyszerűen megoszthatók és továbbíthatók szakorvosoknak, közeli hozzátartozók is több km-es távolságból ellenőrizhetik értékeidet.

Minden pillanatban kontroll alatt

A Viatom Brand arra is gondot fordított, hogy egy másodpercre sem veszítsen szem elől. Nem csak méri az értékeidet, de alacsony véroxigénszint vagy rendellenes pulzusszám esetén is rezgéssel figyelmeztet arra, hogy az értékek kritikus tartományba estek.

Alvási apnoe, éjszakai légzés kimaradás

Gyakran felmerül a kérdés éjszakai alvás alatt, hogy a párunk miért nem vesz levegőt több másodpercen át. Valószínűsíthető, hogy légzéskimaradás esetleg apnoe áll fenn. Az O2 Ring ezen időszak alatt azonnal észleli a leesett véroxigén szintet és ez mozgásra készteti a testet anélkül, hogy felébrednénk, s ennek pedig hatására automatikusan levegőt veszünk.

Manuálisan és okosan

Az O2 Ring-et akár manuális, applikáció nélkül vagy a vihealth alkalmazással is használhatod. A folyamatos használat alatt pedig diagramokat, statisztikákat készít akár a napközbeni futás, séta alatti állapotról vagy akár éjszaka mért adatokról. Csak viseld a gyűrűt, ő pedig elemzi az értékeidet.

EXTRA: ÉJSZAKAI ALVÁS ALATTI LÉGZÉSKIMARADÁS, rendellenes pulzus ESETÉN BEAVATKOZIK, INTELLIGENS REZGÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN LEVEGŐVÉTELRE KÉSZTET

Viselete nem okoz diszkomfort érzést

Mért értékek: véroxigénszint -pulzusszám meghatározás, mozgás intenzitása az éjszaka folyamán

Adattovábbítás: Bluetooth segítségével

Pillanatnyi és folyamatos mérésre alkalmas

Por és cseppálló

Nyelv: magyar

Visszajelzést ad: igen, diagramot készít

Besorolása: orvostechnikai eszköz

Kinek ajánlott? Sportolók, Covid19 megbetegedés alatt, menedzserek, szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők, egészségügyi dolgozók.

Töltése: adatátviteli kábel - lítium akkumulátor (töltési idő: 2-3 óra, használat:12-16 óra)

Covid-19

A Covid-19 egyik tünete a nehézlégzés. Az O2 Ring pulzoximéter méri a vér oxigénszintjét és pontos adatot szolgáltat arról, hogy mi történik az Ön szervezetében. A megfelelő véroxigénszint 95 és 100% között van. Az O2 gyűrű rezgéssel figyelmeztet, amikor ez az érték 90% alá esik.

Applikációja: ViHealth 

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top