x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Visiofocus érintés Nélküli Hőmérő

  • Márka: Vision
  • » Termékkód: 02.4.5306.00
Visiofocus érintés Nélküli Hőmérő
Termék értékelés:
1 4 / 5 (4 értékelés)
Az Ön ára:

29 900 Ft

db.

Listaár: 29 900 Ft Pontbeszámítással:

29 300 Ft

Hőmérés higiénikusan, érintés nélkül, gyorsan, egyszerűen. A Visiofocus no contact hőmérővel pillanatok alatt, érintés nélkül megmérhető a testhőmérséklet, így az egész család használhatja fertőzésveszély nélkül. Részletek »

Visiofocus érintés Nélküli Hőmérő részletes leírása

A testhőmérséklet mérése fontos, ha a gyermekeink betegek. A gyermekorvos első kérdése általában az, hogy mely időpontokban milyen magas volt a gyermek láza. Azonban a kisgyerekek testhőmérsékletének mérése nem mindig könnyű feladat. Különösen az mozgékony kisbabák nem maradnak nyugton a hőmérőzés idejére. Az bőrrel való érintkezés miatt a hagyományos hőmérők felületén a kórokozók megtelepedhetnek, így ha a család több tagja is használja, fokozottan ki vannak téve a visszafertőzés és a keresztfertőzés veszélyének. A Visiofocus hőmérővel másodpercek alatt megmérhető a kicsik testhőmérséklete a homlokukon vagy a halántékukon, így a gyermek lázát álmában is megmérhetjük anélkül, hogy felébresztenénk. A Visiofocus az utolsó kilenc mérés eredményét megőrzi a memóriájában, így a testhőmérséklet változásai könnyebben követhetők. Mivel érintés nélkül működik, többen is használhatják egymás után. A hőmérséklet értékét a vizsgált felületre vetíti ki. A Visiofocus segítségével nem csak testhőmérséklet, hanem bármilyen felület hőmérséklete is megmérhető, így akár a fürdővíz, forró italok, vagy bébiétel hőmérsékletét is megmérhetjük vele, elkerülve az égési sérülést.

A Visiofocus hőmérő előnyei:

  • az egyetlen hőmérő a világon, ami a mért hőmérsékleti értéket kivetíti, 
  • a LED kivetítő segít a helyes mérési távolság megválasztásában, 
  • csendes, 
  • a bőr érintése nélkül, higiénikusan használható, 
  • alkalmas bármilyen felület hőmérsékletének mérésére, 
  • a képernyő öt különböző színnel jelzi a hőmérséklet fokozatait, 
  • az utolsó 9 mérés adatait tárolja a memóriájában. 
A digitális hőmérők között a Visiofocus kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik. Megkönnyíti a le is rövidítheti a betegség napjait a kisgyerekkel, hiszen a visszafertőzés esélye jóval kisebb.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 600 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 895 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: 06-21-201-0004

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

895

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a 06-21-201-0004 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 

Visiofocus érintés Nélküli Hőmérő vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

-8%

Boso Carat Professional Vérnyomásmérő

Boso Carát Professional automata felkaros vérnyomásmérő 3 db-os mandzsetta készlettel

75 900 Ft

69 900 Ft

2095
1400
 
Top