x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Airbi Prime Digitális Légmosó (párásító, Légtisztító)

  • Márka: Airbi
  • » Termékkód: gy737013
Airbi Prime Digitális Légmosó (párásító, Légtisztító)
Airbi Prime Digitális Légmosó (párásító, Légtisztító) Airbi Prime Digitális Légmosó (párásító, Légtisztító) Airbi Prime Digitális Légmosó (párásító, Légtisztító)
Termék értékelés:
Az Ön ára:

129 900 Ft

db.

Listaár: 129 900 Ft Pontbeszámítással:

127 900 Ft

Ajánlott szobaméret: max 65m2 / 175m3 Részletek »

Airbi Prime Digitális Légmosó (párásító, Légtisztító) részletes leírása

  • Iongenerátor
  • Automata üzemmód
  • Digitális kijelző, érintő panel
  • BBS ezüst szűrő
  • Ajánlott szobaméret: max 65m2 / 175m3

Airbi PRIME digitális légmosó tulajdonságai:

  • Csendes működés
  • Iongenerátor
  • Időzítő (1-8 óra időintervallumban állítható)
  • Páraszint szabályozás a kívánt értéknek megfelelően
  • Programozható higrosztát: beállítható 30-70 % közötti érték vagy folyamatos üzem
  • Automatikusan kikapcsol ha a víztartály kifogyott, vagy ha leemelték a készülék felső részét
  • Érintőgombos Led kijelző

Az Airbi PRIME légmosó egyidejűleg végzi el egy párásító és egy légtisztító készülék feladatait. A készülék automatikus üzemmódban képes biztosítani, egy max. 65 m2-es helyiség légterének optimális 40 - 60% közötti relatív páratartalmát.A vizet természetes módon, légmozgatással párologtatja el és ezáltal nem történik ásványi anyag (vízkő) kijutása a légtérbe.

A párologtatás és a légtisztítás a készülék belsejében egy nagyfelületen nedvesített forgó tárcsarendszer segítségével történik, amelyen a légtér szennyeződései megtapadnak és a vízbe mosódnak. A baktériumok vízben történő elszaporodását a BSS (Bio Silver Stone, bio ezüstkő) alkalmazásával gátolja meg (vegyszerek nélkül!), az annak felületéről a vízbe kerülő ezüstionok segítségével. Mivel ez a víz nedvesíti a teljes tárcsafelületet, az Airbi PRIME ilyen módon az átáramló levegőben található baktériumok 99,9 %-át befogja és ártalmatlanítja is.

A BSS folyamatos üzem mellett is legalább egy évig használható.Plazmarendszer – A készülék iongenerátort is tartalmaz, amelynek ionjai a levegőben terjedő vírusokat és mérgező anyagokat támadják és akár az influenzavírusok 99,9 %-át is elpusztítják.Ez a funkció opcionális, a felhasználó igény szerint kapcsolhatja be és ki.

A készülék üzemmódjai – automatikus (páratartalom mérésen alapuló), manuális (magas, közepes, alacsony ventilátor fordulatszámú), valamint éjszakai üzemmód.Választható párásítás nélküli légtisztító üzemmód is, amely száraz víztartály mellett is funkcionál! (Ekkor a ventilátor előszűrője és az iongenerátor látja el ezt a feladatot).

Timer (időzített) üzemmód esetén az érintőpaneles kezelőfelületen 1 - 8 óra közötti üzemidő választható, majd a készülék kikapcsol.

Beépített érzékelő figyeli, ha kifogyott a víz a tartályból, s ezt a kezelőpanelon villogással jelzi és le is állítja a készülék működését.Az Airbi PRIME nagyon halk üzemű (25-36dB) és egy másik előnye az alacsony energiafogyasztás (max.15 W).

Párásító kapacítás 450 g/h
Víztartály térfogata 7 l
Teljesítmény 15 W
Funkció Légmosó
Ajánlott légköbméter 151-180 m3
Hálózati feszültség 220-240 V
Zajszint 25-36 dB(A)
Szín Fehér
Súly 6 kg
Méret (szé/ma/mé) 330x330x405 mm
Garancia 2 év


FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.
A termék rendszeres tisztítása mellett, a tartályban lévő víz csíramentesen tartását elősegítheti a Airbi AIRWASHER, PRIMER bio ezüst fertőtlenítő betét nevű antibakteriális kiegészítő használatával is. 

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 2 000 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 3 000 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

3 000

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

Airbi Prime Digitális Légmosó (párásító, Légtisztító) - kapcsolódó termékek

Airbi Airwasher, Primer Bio Ezüst Fertőtlenítő Betét

Airbi Prime és Airwasher légmosóhoz

9 990 Ft

300
200
 
 
Top