x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Alkoholszonda Han Ca2000 (digitális)

  • Márka: HANCA2000
  • » Termékkód: HANCA2000
Alkoholszonda Han Ca2000 (digitális)
Termék értékelés:
Az Ön ára:

35 000 Ft

db.

Listaár: 35 000 Ft Pontbeszámítással:

34 340 Ft

Alkoholszonda HAN CA2000 (digitális) Részletek »

Alkoholszonda Han Ca2000 (digitális) részletes leírása

HAN CA2000 Digitális alkoholdetektor - professzionális alkoholszonda A CA2000 digitális alkoholdetektor a piacon található egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb alkoholszint mérő készülék. Az alkoholszonda szenzora kalibrálható és cserélhető. A fertőtleníthető tartozék szájcsutorákkal és a rendelhető eldobható szájcsutorákkal rendkívül gazdaságosan üzemeltethető. MAGASFOKÚ MEGBÍZHATÓSÁG ÉS PONTOSSÁG, SZENZORA KALIBRÁLHATÓ, CSERÉLHETŐ RENDKÍVÜL GAZDASÁGOS TECHNIKAI ADATOK: - Digitális kijelző: 3 számjegyes kijelzés - Riasztás, határérték túllépéskor - Széles mérési tartomány: 0.00 ~ 4.00 mg/ml (0.40% BAC) - Nagyfokú pontosság: +/- 0.01% 1.00 mg/ml értéknél - Rövid mérési idő: 3 másodperc - Sorozatmérésekre alkalmas: szenzor visszaállási idő 30 másodperc - Kalibrálható, a szenzor cserélhető Tartozékok: 5 szájcsutora, 9V elem, autós szivargyújtó-töltő, tartótok Rendkívül gazdaságos használat! Energiatakarékos használat: min. 300 mérés egy elemmel Élettartam:kb. 2000 ~ 3000 mérés. A készülék kalibrálása normál használat (700-800 alkalom) mellett félévente javasolt. Azonban pl. a rendszeres napi 50 használatnál már javasolt a kalibrálás elvégeztetése 3 havonta. Az érzékelő szenzor cseréjét kb. 3.000 használat után javasolt elvégeztetni. A szenzor élettartama azonban nagymértékben függ a használati előírások betartásától (füst, nyál, folyadék befújásának mellőzése), melynek megszegése akár a szenzor idő előtti telítődését, élettartamának lerövidülését eredményezheti! Az alkoholfogyasztás mértékének nincs biztonságos szintje a nulla szintet meghaladó vezetéshez, vagy gépek működtetéséhez. A gyártó, az importőr, és a forgalmazó nem vállal felelősséget a termék használatából, a termék által közölt információkból, illetve az ezen alapuló következtetésekből eredő bármilyen jellegű következményért. A készüléket nem lehet olyan eszközként használni, amely által kiadott mérési eredmények alapján a használó eldönti, hogy a méréssel érintett személy felelősséggel használhat járművet, vagy egyéb gépeket, mind a mérési eredményért, mind az abból levont következtetésért a gyártó, az importőr és a forgalmazó a felelősségét teljes körűen kizárja. Jótállási idő : 1 év Az alkoholszonda szenzor élettartama nagymértékben függ a használati előírások betartásától (füst, nyál, folyadék befújásának mellőzése), melynek megszegése akár a szenzor idő előtti telítődését, élettartamának lerövidülését eredményezheti!

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 660 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 990 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

990

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 

Alkoholszonda Han Ca2000 (digitális) vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Alcovisor, Han CA Fújóvég (10db)

Alcovisor, HAN CA alkoholszondákhoz alkalmas fújóvég (10db)

410 Ft

10
5
 
Top