x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Boneco P500 Légtisztító

 • Márka: Boneco
 • » Termékkód: BONECO-P500
Boneco P500 Légtisztító
Boneco P500 Légtisztító Boneco P500 Légtisztító
Termék értékelés:
Az Ön ára:

184 990 Ft

db.

Listaár: 184 990 Ft Pontbeszámítással:

181 390 Ft

Boneco P500 légtisztító készülék Hepa szűrővel Részletek »

Boneco P500 Légtisztító részletes leírása

A BONECO P500 innovatív légtisztítót elsődlegesen azoknak ajánljuk, akik az egészségüket védeni szeretnék, s tisztában vannak azzal, hogy a belélegzett levegő mennyire fontos a szervezetünk számára. Minél inkább tiszta levegőt lélegzik be, annál kevésbé terheli tüdejét, szervezetét.

BONECO P 500 légtisztító kifejezetten ajánlott:

légúti allergiában szenvedőknek porallergia, pollenallergia, parlagfű allergia, macskaszőr allergia, állatszőr allergia, stb. padlófűtéssel rendelkező lakásokba, a padlófűtésnél jellemző a magas porkoncentráció, s a szálló, leülepedő por mérséklésére levegő tisztítási igény esetén

A BONECO P 500 légtisztító high-tech légtisztító. A P500 innovatív légtisztító fejlett technikai követelményeknek felel meg,a hatékony légtisztítási technológia, felhasználóbarát kezelhetőséggel és modern formával ötvöződik.

A P500 légtisztító felhasználóbarát, mert:

a légtisztítót távirányítóval és érintő panelen is lehet kezelni 5 fokozatú ventilátorral rendelkezik egyéni igényekre szabott szűrő választható bele. SLEEP mód – csendes éjszakai üzemmód POWER mód-ban extra gyors légtisztítás. AUTO fokozatban a légszennyezettségnek megfelelő automatikus működés digitális kijelzőjén tájékoztatást kap a pillanatnyi légszennyezettségről infrás okos telefonról (pl. Iphone, LG, Samsung ) is működtethető

HOGYAN MŰKÖDIK:

3 -féle HEPA szűrővel használható légtisztító. Az Ön igényeire szabott, speciális HEPA szűrőt választhat a Boneco légtisztító készülékbe. A légtisztítót ALLERGY szűrőbetéttel szállítjuk.

ALLERGY filter:

Az ALLERGY szűrő a levegő általános megtisztítására szolgál nagy hatékonysággal. Az ALLERGY HEPA szűrője 99,97%-os hatékonysággal szűri ki az allergéneket a levegőből, így a légúti allergiában szenvedőknek kifejezetten ez a szűrő ajánlott. Akinél nincsenek allergiás reakciók, ám a lakásában, irodájában szeretné a légszennyezettséget mérsékelni, s tiszta levegőt belélegezni, azoknak is az ALLERGY szűrő ajánlott.

BABY filter:

Amennyiben kisgyermeke, babája védelmében választ légtisztítót, úgy válassza a készülékbe a BABY szűrőbetétet. A BABY szűrőbetét kisgyermekes családok számára ideális. A szabadalmaztatott szűrőbetét kombináció elsődleges szerepe a hatékony szűrés mellett a vírusok, baktériumok levegőből történő kiszűrésében rejlik.

A szűrö felépítése:

Előszűrő + Enzimszűrő + HEPA filter + Aktív szénszűrő. A BONECO P500 légtisztító BABY filterrel használva kiszűri a baktériumokat, gomba spórákat, port, pollent, állatszőrt, mikroorganizmusokat, rovarirtó szereket, káros gázokat, kellemetlen szagokat.

SMOG filter:

Dohányzik, s a dohányszag megszüntetésre keres légtisztítót vagy szmogos városi környezetbe keres hatékony megoldást? A dohányosok számára fejlesztettük ki a SMOG szűrőbetétet. A SMOG szűrőbetét megszűri, mérsékli a dohányfüstöt, a káros gázokat, illékony szerves vegyületeket (VOC). 99% -ban megszűri a finom szálló port (PM2.5)

A szűrő összetétele:

Előszűrő+ HEPA Filter + Aktív szénszűrő Kiszűri a: port, polleneket, állatszőrt, szén port, hamut, finom port, formaldehideket, kellemetlen szagokat, a kipufogó gázokat.

A BONECO P500 légtisztító műszaki paraméterei:

 • Hálózati feszültség: 220-240 V / 50 Hz
 • Teljesítményfelvétel: 30 W
 • Zajszint: 25-60dB(A)
 • Légtisztítási teljesítmény: 280m3/h
 • CADRMax légszállítás: 300m3/h
 • Max. helyiségméret: 28 m2 / 70 m3
 • CADRMéretek: 450 x 224 x 642 mm
 • Üres súly: 8,2 kg
 • Tartozék a dobozban: HEPA szűrő, távirányító

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 3 600 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 5 400 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

5 400

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top