Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

 

Fényterápia

Fényterápia

Újgenerációs orvostechnikai eszköz a fényterápiás lámpa, amely remekül kiegészíti az egészségügyi kezeléseket, kényelmesen, otthonról használható, így sem időhöz, sem helyhez nem kötött, és különösebb szakértelmet sem igényel. További előnye, hogy fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai és a család minden tagja alkalmazhatja. Javítja az életminőséget, hozzájárul az egészségesebb életmód kialakításához.

A fényterápia több mint 20 éves múltja a garancia a hatékonyságra, a megelőzés, terápia, rehabilitáció területén.

Működési elve azon alapul, hogy az optikai készülék által kibocsátott fényhullámok párhuzamos síkokban mozognak, azaz polarizáltak. A nap által kibocsátott, természetes fényhez hasonló sugarakat bocsát ki, megtartva annak pozitív tulajdonságait, ugyanakkor kiküszöbölve a káros ultraibolya (UV) sugárzást.

Elősegíti a szervezet természetes gyógyítási folyamatait, a kezelés nem korlátozódik a kezelt felületre, hanem jótékony hatása az egész testre kihat.

Nézzük meg, milyen panaszok esetén érdemes a fényterápiához fordulni segítségért:

  • Sebkezelés: sérülések, műtétek utáni sebgyógyulás elősegítése, fekély, felfekvés kezelése
  • Reumás panaszok kezelésére: csont- és ízületi gyulladások, kopások, deréktájon, vagy váll- és nyaki területen jelentkező fájdalmakra, ínhüvelygyulladásra.
  • Sportsérülések esetén izmok, inak és ínszalagok problémáira, ficam, rándulás, zúzódás, teniszkönyök kezelésére.
  • Bőrgyógyászati panaszokra: pattanásos bőr, ekcéma, pikkely- és övsömör, herpesz, felületi bakteriális bőrfertőzések gyógyulásának elősegítésére.
  • Téli depresszió csökkentése: a napsütéses órák számának csökkenésére sokan reagálnak depressziós tünetekkel. Elűzésében segíthet a természetes fény pótlása. Krónikus fáradtság, fokozott alvásigény, nyomott hangulat ellen próbálja ki bátran.
  • Gyermekeknél is korlátozás nélkül alkalmazható bőrbetegségek, allergiás eredetű légzőszervi panaszok és felső légúti fertőzések, valamint mozgásszervi és idegrendszeri problémák esetén. Kisbabáknál ideális segítség a kipállás és pelenkakiütés okozta gyulladások csökkentésében.   


A fényterápiás lámpához kiegészítőként színterápia is kapcsolható. Számos tudományos kutatás támasztja alá a színek szervezetre gyakorolt pozitív hatását.
A színterápiáról egy következő cikkünkben olvashat, addig is tekintse meg fényterápiás lámpa választékunkat.

Habár a fényterápia klinikailag igazolt hatású, szabadalmaztatott technológia, mely mellékhatásoktól mentes, használata előtt érdemes kikérnie kezelőorvosa tanácsát.


 
Fizetési megoldás
Top