Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

 

Színterápia

A fényterápiás lámpák többségéhez kapcsolható színterápia is. Ahogy előző cikkünkben ígértük, most a színterápia hatásaival foglalkozunk.

A színek testre és lélekre, azaz az egészségre és harmóniára gyakorolt pozitív hatása évszázadok óta ismert. Már az egyiptomiak, rómaiak és görögök is ismerték a közvetlen napsütéssel történő kezelést. Napjainkra számos tudományos kutatás támasztotta alá a különböző színek pozitív hatását, amely főként az anyagcsere-, ideg- és immunrendszer javításában mutatkozik meg.

Fényterápia kiegészítése

Működési elvének megértéséhez annyit érdemes tudni, hogy minden anyag - ideértve az emberi test sejtjeit is - atomokból és atommezőkből áll, ezek meghatározott hullámhosszon rezegnek. A betegségeket és rosszulléteket a  sejtek rezgésében bekövetkező diszharmónia váltja ki, amely eredeti, egyensúlyi állapotba történő visszaállítása jó közérzetet, gyors javulást eredményezhet.

A fényterápiás lámpák kiegészítőjeként alkalmazható színterápiás szűrőüvegek csak a kívánt fénytartományt engedik át, a többit visszaverik. A három alap és három kiegészítő szín kiegyensúlyozza a test energiaközpontjait, serkenti az öngyógyító folyamatok beindulását.


Színek hatásai

Végezetül nézzük meg az egyes színek hatásait, milyen problémát melyik színszűrővel érdemes orvosolni:

  • Rózsaszín: elsősorban a gyengédség és a biztonság színe. Csökkenti az agresszivitást, oldja a szellemi feszültséget.
  • Piros: Élénkít, aktivizál, dinamikusabbá tesz. Ajánlott a fizikai erő fokozására, a vérkeringés felpezsdítésére, valamint derékfájás enyhítésére.
  • Narancs: meleg színárnyalat, a siker kulcsa. Elősegíti a koncetrálókészséget, aktiválja az immunrendszert. Alkalmazza étvágytalanság, kóros fogyás esetén, esetleges emésztési zavarokra.
  • Zöld: egyensúly és harmónia. Belső nyugalmat ad,erősíti az idegrendszert. Gyulladásos megbetegedések esetén is hasznos lehet, továbbá alkalmas nehezen gyógyuló sebek, felfekvések kezelésére is.
  • Kék: hideg színárnyalat. A nyugalom, higgadtság, békesség színe. Csökkenti a pulzusszámot, koncentrálásra késztet, hűsít, mérsékli a fájdalmat, idegnyugtató hatású, emellett a legerősebb gyulladáscsökkentő szín.
  • Lila: alapvetően a test belső megtisztulását segíti elő. Legyen szó fejfájásról, asztmáról, hörghurutról, alkalmazza bátran. Az orr melléküregeinek gyulladása esetén csökkenti a pangó váladékot és akár sclerosis multiplex betegségben szenvedőknek is érdemes kipróbálni.

Nézze meg színterápia választékunkat, kérjük ügyeljen arra, hogy a kiválasztott szín- és fényterápia lámpa azonos márkajelzésű legyen.

 
Fizetési megoldás
Top