Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

 

Immunrendszer-erősítés természetes módon, sóterápiával, otthonában

Ha Ön, vagy családtagja légúti panaszokkal küzd, feltétlenül olvassa el cikkünket. Legyen szó allergiáról, asztmáról vagy egyéb, légzőrendszert érintő problémáról, a sóterápia kiváló és biztonságos megoldást jelent.  A megbetegedésekben érintettek száma sajnos egyre növekszik, ennek kapcsán fontosnak érezzük, hogy minél szélesebb körben megismertessük a megelőzés, tünetmentesítés természetes, ugyanakkor hatékony gyógymódját.  Érdemes tudni, hogy a gyermekek és az idősek fokozott veszélynek vannak kitéve, hiszen gyengébb az immunrendszerük, mint egy aktív életet élő egészséges felnőtt embernek.


A gyógyszeres kezelés ugyan segít a tüneteken, de komoly mellékhatásokkal járhat, ráadásul a folyamatos gyógyszerszedés drága és nem segíti elő a szervezet saját immunrendszerének erősödését, sőt, terhelik a szintetikusan előállított  szerek.

Orvosilag bizonyítottan hatékony alternatívát jelent a sóslevegő rendszeres terápiás alkalmazása. A sóbarlangok népszerűek, de egy-egy ilyen utazást kevesen engedhetnek meg maguknak, ráadásul a kezelés folyamatos fenntartása sem biztosított.

Sószobák egyre több településen elérhetőek , azonban jelentős időráfordítást jelentenek, hiszen ott kell ülni a helyszínen. Többségükben „párásító” módszert alkalmaznak, mely könnyen okozhat irritációt.


Mi hát a megoldás, amely mellékhatásmentes, költség- és időtakarékos, kényelmes és egyszerűen használható?

Vigye haza a sóbarlangot!
Nem, nem viccelünk. Terápiás készülékünkkel akár otthona teljes légterében biztosíthatja a száraz sóslevegőt. Nem igényel aktív használatot, házimunka, pihenés, vagy akár alvás közben is biztosítja szervezete számára a jótékony hatását, ráadásul az egész család körében! Ugye jól hangzik?

Gyermekintézmények (óvodák, bölcsődék, játszóházak) számára is kifejezetten ajánlható! Minimális beruházással stabil immunrendszerű, egészséges közösséget nevelhetnek, ahol a csemeték napi tevékenységük zavarása nélkül, észrevétlenül gyógyulnak, erősödik légúti rendszerük. A készülék használata kortól és egészségi állapottól függetlenül, mindenkinek hasznos!


Szabadalommal védett és orvosi ajánlásokkal rendelkező technológia a mikroszemcse méretű sórészecskék légtérbe juttatása. Mindez párásítás nélkül, szárazon, otthonokban alkalmazható, könnyű kezelhetőséggel, kisméretű halk berendezéssel. Egyszerű technika, hatékony sókibocsátás, amely normál páratartalom mellett nem korrodál és nem igényel rendszeres feltöltést és karbantartást, sem aktív közreműködést. Ez a Salin készülék, amely két méretben kapható, a kisebb, S2 jelzésű készülék egy normál méretű, kb. 16 m2-es alapterületű helyiség légkezelését biztosítja, a Salin Plus készülék nagyobb, akár 60 m2-es teremben is képes egészséges levegőt biztosítani. A készülékekben lévő szűrőbetét időnként cserélni kell, de ezt napi 8-10 órányi használat mellett is elegendő 4-6 havonta megtenni.


Az alábbi ábrán szemléletesen látszik a készülék működése:  ventilátor segítségével nagyon apró sókristályokat fúj ki a benne lévő, cserélhető sótartalmú betétből, melyet a páciens belélegez szokásos napi tevékenysége során.

A berendezés szinte zajtalan, így kisbaba mellett, vagy alvás közben sem zavaró tényező. Sőt, alkalmazását kifejezetten javasolt az alvás idejére időzíteni, hogy biztosítsuk a folyamatos 8 órás terápiát.  

A SALIN sóslevegő készülék használata során egy sor jótékony, a levegő minőségét javító hatást fedeztek fel. Egyrészt  semlegesíti a cigarettafüstöt és a kellemetlen szagokat (izzadság, penész, régi könyvek szaga), másrészt leköti a levegőből a port, így frissítve és légzés szempontjából kellemessé téve a levegőt. Emellett rendszeres, terápiás használata nyilvánvalóan növeli a megfázásokkal szembeni immunitást, jó közérzetet és nyugodt alvást biztosít, csökkenti a horkolásos problémákat.


Többféle, orvosilag diagnosztizált betegségben érvényesül hatása, különösen asztma, hörghurut, gégegyulladás, légcsőgyulladás, heveny-, és idült hörghurut esetén, TBC-s felépülésekben, valamint általánosan csökkenti az allergiás érzékenységet. Kedvező hatásokat jegyeztek fel a különböző  szív,  illetve pajzsmirigy eredetű légúti elégtelenségben szenvedőknél is.


Mindezen pozitív hatások mellett a Salin készülékek a prevencióban is nagy segítséget jelentenek, egészséges emberek számára is érdemes bevetni megelőző célzattal. Könnyed légzést biztosítanak azáltal, hogy elősegítik a  hörgőhám csillóinak hullámszerű mozgását, ezáltal a légutak nemkívánatos váladéka könnyebben kiürül a szervezetből.  


Orvostechnikai eszközként egészségpénztárban elszámolható!

Gyógyuljon otthonában sóterápiával!


A Salin termékek hivatalos magyarországi importőre cégünk. Vásároljon eredeti készüléket és cserebetétet, keresse bizalommal munkatársainkat.  
Fizetési megoldás
Top