Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Masszázs otthon

Manapság egyre többen ismerik fel a természetes gyógymódok hatékonyságát és keresik a mellékhatásoktól mentes, ámde mégis hatásos, alternatív lehetőségeket. Ezek közé tartozik a masszázs is, amely túl azon, hogy szervezetünk számos pontján fejti ki pozitív egészségügyi hatását, kellemesen jóleső, lazító érzés, stresszoldó, ezáltal pszichoszomatikus problémákon is tud segíteni.

A rendszeres masszázs amellett, hogy bőrünket szebbé és feszesebbé varázsolja, lazítja izmainkat, enyhíti az izomlázat, segít a felgyülemlett méreganyagok kiválasztásában és elszállításában, jótékonyan befolyásolja az idegrendszer működését, sőt, egyes belső szervek működési zavarai is csökkenthetők vele.

Sokféle masszázstípus létezik, az alkalmazott technikán túl fontos szerep jut a fényeknek, illatoknak, a kellemes környezetnek, a levegő hőmérsékletének, az
illatoknak, a zenének és a masszőr egyéniségének. Ugyanakkor nem mindig adódik lehetőség masszőr felkeresésére, ilyen esetekben sem kell lemondanunk a testünk-lelkünk felfrissítéséről, ha van otthon masszázskészülékünk.

Az otthoni masszírozó készülékeknek több típusa létezik, vannak hideg és meleg masszírozók, infravörös fénnyel működők. Az alternatív gyógyászatban régóta alkalmazzák az infravörös fényt, mint fájdalomcsillapító hatású  technikát, kifejezett előnye, hogy nem jár semmiféle negatív mellékhatással.  Kézi masszírozók nagy választékban találhatók áruházunkban.

Az optimális készülék kiválasztásához nézzük meg, hogy az eszköz milyen típusú masszázstechnikákkal dolgozik, rendelkezik-e fokozatszabályozóval, cserélhető masszírozófejekkel, mekkora a teljesítménye, mely testrész(ek)hez használható. 

Ha ülőmunkát végez, vagy életmódja mozgásszegény, esetleg gyakran fáj a háta, dereka, érdemes egy masszázsülést beszereznie, amely napi pár perc kényeztetéssel javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat, oldja a stresszt.

A masszázsövek a hasizmokat fogják munkára, ezzel formálva a testet. Melegítő hatású öv is kapható, a thermo technológia elősegíti a lerakódott zsírszövetek lazítását, a zsírégetést.

A masszázspárnák több testtájon használhatóak, általában a nyak, váll, hát és lábak lazításához alkalmazhatjuk hatékonyan. Kifejezetten nyak-, fej-, és szemmasszírozó készülékek között is válogathat áruházunkban. 


 
Fizetési megoldás
Top