Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

 

Testzsírmérő készülékek

A testsúly önmagában nem ad megbízható képet az általános állapotról, hiszen egyéni adottság kérdése, hogy mennyire nehéz csontozatú valaki, illetve az sem mindegy, hogy az izomtömeg és zsír mekkora arányban alkotja a testet.

Érdemes követni azt is, hogy egy fogyókúra során vajon izmot, vizet, vagy zsírt veszítünk? A megoldás egy testmonitorozó készülék.

A testzsírmérők segítenek meghatározni a testzsír indexet, azaz hogy mekkora a zsírszövet aránya a teljes testtömeghez képest. Az ideális arány függ a nemtől, életkortól is. Általánosan elmondható, hogy férfiak esetében 30 év alatt 14-20 %, 30 év felett 17-23 %, míg hölgyek esetében picit több, 30 éves kor alatt 17-24 %, 30 éves kor felett 20-27 % az ideális.  

Ha eldöntötte, hogy beszerez egy diagnosztikai mérleget, a kiválasztásnál fontos szempont lehet az elkülönített memóriahelyek használata, amellyel több családtag adatait tárolhatjuk szeparálva. A készülékek közös jellemzője az egyszerű használat, nem szükséges egészségügyi alapképzettség. A pontosság és a mérés ideje a műszaki adatokból kiolvasható, szintén fontos paraméter. Érdemes átgondolni, hogy szükséges-e jól olvasható, nagyméretű kijelző. Készüléktípustól függően van lehetőség csont- és izomtömeg, valamint víztartalom mérésére is. 

Tekintse meg testzsírmérő monitorok széles választékát.  

 
Fizetési megoldás
Top