Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Többfunkciós vércukormérők

Többfunkciós vércukormérő készülékek


Ha a vércukormérés mellett részletesebb képet szeretne kapni egészségi állapotáról, akkor érdemes multifunkciós vércukormérő készüléket választani.

Ugyanazon technikával mérnek, mint a szimpla vércukormérők, a mérés előtt a megfelelő chipkártyát kell behelyezni a készülékbe, ez alapján ismeri fel az eszköz, hogy vércukor, koleszterin, triglicerid, stb. értéket mérjen. Könnyű kezelhetőségük, kis méretük miatt tökéletesen alkalmasak otthoni használatra.

Használatukkor figyelni kell arra, hogy minden mérésnél a megfelelő tesztcsíkot helyezzük a készülékbe, azaz pl. koleszterin méréskor koleszterin tesztcsíkot használjon.

Tekintsük át röviden azon eszközöket, amelyekkel a vércukor mellett más paramétereket is ellenőrizhetünk.

Koleszterinmérő készülékek

Önállóan nem, csak vércukormérővel kombinálva kapható. A tartósan emelkedett koleszterinszint könnyen vezehet érszűkülethez, szívinfarktushoz, vagy szélütéshez, különösen, ha cukorbetegséggel, elhízással, magas vérnyomással párosul. Szerencsére rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással
csökkenthető a szintje. Keresse koleszterinmérő készülékeinket, melyek közül több típus még egy harmadik adatot is képes mérni. Ez eszköztől függően lehet húgysav, triglicerid vagy hemoglobin. Koleszterin tesztcsíkok utánpótlása is biztosított áruházunkban.

Húgysavszintmérő készülékek

Vércukormérővel kombinálva kapható, sőt, létezik háromfunkciós változatban is, amely a vércukor és húgysav mellett még koleszterint is mér. Magas húgysavszint esetén a húgysav kikristályosodik és az ízületekben lerakódik, köszvényes panaszokat előidézve. Szintje diétával csökkenthető. Válasszon húgysavmérő készüléket kínálatunkból. Húgysavmérő tesztcsíkok is kaphatók.

Trigliceridmérő készülékek

A vér triglicerid szintje mellett vércukor és koleszterin meghatározására is alkalmasak. Az emelkedett triglicerid szint elősegíti az érelmeszesedés kialakulását, amely megnehezíti az oxigéndús friss vér eljutását a szívhez. Megbízható trigliceridmérő készülékek áruházunkban, a hozzá kapcsolódó tesztcsíkokkal együtt.

Hemoglobinszint-mérő készülékek

Újdonságnak számít a vércukormérő piacon a hemoglobinmérő készülék, amely e két paraméter mellett koleszterint is mér. A csökkent mennyiségű hemoglobin általában vérszegénységet jelez. Tekintse meg hemoglobin mérőinket és rendeljen hozzá tesztcsíkot. 

 
Fizetési megoldás
Top