Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

 

Mosóparfüm használata

Ha környezetbarát, természetes alapanyagú mosószert használ, mint például a mosódió, vagy a mosószóda, biztosan tapasztalta, hogy mosás után nincs illata a ruháknak. Tökéletes megoldást nyújt a mosóparfüm, amely hosszan tartó, kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak, szintetikus anyagok nélkül. Természetes illóolajok mellett oldódást segítő anyagokat (emulgeátort) tartalmaz, amelyek szintén biológiailag ellenőrzöttek. A sima illóolaj használatával szembeni kifejezett előnye, hogy nem hagy olajfoltot a ruhákon és aromája is hosszantartó.

További pozitívuma, hogy nem károsítja a mosógépet, ráadásul bőrproblémák esetén is hasznos a mosódió - mosóparfüm kombináció rendszeres használata. Nem szárítja a bőrt, nincs irritáló hatása, így allergiások, ekcémások is bátran élvezhetik finom illatát.

Általában 100 ml-es kiszerelésben kapható, de erős koncentrátum összetételének köszönhetően csupán néhány csepp elegendő a hosszan tartó, kellemes hatáshoz. Hihetetlen, de akár száz mosáshoz is elegendő lehet egy kis üvegcse. Öblítéshez  100 ml vízbe cseppentsen 10-20 csepp mosóparfümöt, ezt töltse a mosógép öblítőszeres rekeszébe. A kiváló hatás eléréséhez ügyeljen arra, hogy a mosógép tartálya tiszta legyen, távolítsa el a korábbi mosások után visszamaradt mosó- és öblítőszer maradványokat, vízkövet, esetleges penészesedést. Kézi mosás esetén közvetlenül a mosóvízbe cseppentse.

Az öblítés mellett a háztartás más területén is sikerrel alkalmazhatja a mosóparfümöket, ehhez adunk néhány tippet:
100 ml vízbe 10 cseppet cseppentve, vasalás előtt spriccelje a ruhára, vagy szórófejes palackból permetezze a légtérbe, hosszantartó, kellemes illatot varázsolva. Ruháit is illatosíthatja mosóparfümmel, 4-5 cseppet hígítatlanul cseppentsen egy darabka ruhaanyagra (vagy illatzsákba) és helyezze a szekrénybe. Válasszon hangulatának megfelelő illatot mosóparfüm kínálatunkból. 
Fizetési megoldás
Top