Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Otthoni arcápolás

Az egészséges, makulátlan arcbőr mindannyiunk igénye, ám nem feltétlenül kell hozzá drága és időtrabló kozmetikai kezeléseket igénybe venni. Cikkünkben röviden áttekintjük az otthoni arcápolás lépéseit, amelyek rendszeres elvégzése bársonyos bőrt eredményezhet.

Első lépésként mindig alaposan tisztítsuk meg arcbőrünket és nyakunkat a rárakódott portól, egyéb szennyeződésektől, sminkmaradványoktól. Az arctisztító folyadékkal átitatott vattakoronggal töröljük át arcunkat.

Ezután az elhalt bőrsejtek eltávolítása következik, bőrradír segítségével. Az apró szemcsék dörzsölése fokozza a keringést, ezáltal serkenti az új bőrsejtek létrejöttét, friss és üde arcot biztosítva. Finoman, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a bőrbe a hámlasztó készítményt, majd langyos vízzel öblítsük le.

Kiváló minőségű, természetes alapanyagú arctisztítók és bőrradírok között válogathat áruházunkban.

A bőrfelszín után következhet a mélytisztítás, amit legegyszerűbben gőzzel, arcszauna segítségével végezhetünk el. A gőz kitágítja a pórusokat, elősegíti a méreganyagok kiválasztását, a tápláló hatóanyagok mélyre jutását. Tekintse meg arcszauna választékunkat.

A 8-10 perces gőzölés után a bőr tökéletesen fogadóképessé válik a hatóanyagokra, tegyünk fel bőrtípusunknak megfelelő arcpakolást vagy maszkot. Hagyjuk hatni 15-20 percig (készítménytől függ), majd kézmeleg vízzel öblítsük le. A kitágult pórusok összehúzásához használjunk élénkítőt, vagy összehúzót. Végezetül hidratáljuk bőrünket szokásos arckrémünkkel.

 
Fizetési megoldás
Top