x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Fisio Chamber Inhaláló szett

Fisio Chamber Inhaláló szett
Fisio Chamber Inhaláló szett Fisio Chamber Inhaláló szett
Termék értékelés:
  • Felnőtt
  • Gyerek
  • Újszülőtt
  • Kérjük válasszon!
Az Ön ára:

7 905 Ft

db.

Listaár: 7 905 Ft Pontbeszámítással:

7 800 Ft

Antisztatikus inhaláló chamber vision szeleppel, kimért dózisú inhalációhoz (MDI). Részletek »

Fisio Chamber Inhaláló szett részletes leírása

A speciális antisztatikus kamra biztosítja a gyógyszer maradéktalan szuszpenzióját, növelve a beteg rendelkezésére álló dózist. A Vision szelep mozgása jelzi a belégzést, és teszi lehetővé a megfelelő használat ellenőrzését. Alacsony áramlási ellenállással rendelkezik, így minimális belégzési erővel nyitható,emiatt az alacsony légzési térfogattal rendelkező betegek számára is alkalmas. Az univerzális Proper Fit rugalmas szilikonból készült adapter tökéletesen illeszkedik a piacon elérhető összes inhaláló csatlakozóhoz. A spirális kialakítású nyílásokat úgy alakították ki, hogy a gyógyszert az egyirányú szelepekre irányítsák, ezzel növelve a belélegezhető részecskék mennyiségét. A puha anyagból és ergonómikus vonalvezetéssel készült maszk tökéletes kényelmet és szigetelést biztosít, lehetővé téve a megfelelő belégzési technikát a beteg számára. A biztonsági kilégző szelep teljes CO2 kilégzést biztosít.

Fisio Chamber változatok:

  • Standard felnőtt 
  • Gyermek 3-6 éves korig 
  • Újszülött 0-3 éves korig
Figyelem! A felnőtt szett nem tartalmaz maszkot, az külön vásárolható meg! A gyermek és újszülött változatot maszkkal szállítjuk. 

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 105 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 155 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

155

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

Fisio Chamber Inhaláló szett - kapcsolódó termékek

3 120 Ft

0
0
 
 
Top