x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Novo C Plus Liposzómás étrendkiegészítő 60 Db-os

Novo C Plus Liposzómás étrendkiegészítő 60 Db-os
Termék értékelés:
Az Ön ára:

4 760 Ft

db.

Listaár: 4 760 Ft Pontbeszámítással:

4 670 Ft

Forradalmi áttörés a C-vitaminok között, mert a liposzómális technológiának köszönhetően különleges módon képes megnövelni a C-vitamin szervezetben történő hasznosulását. Csipkebogyó kivonattal és citrus bioflavonoidokkal. Részletek »

Novo C Plus Liposzómás étrendkiegészítő 60 Db-os részletes leírása

A C-vitamin nélkülözhetetlenségéről és számos jótékony hatásáról már sokat hallottunk, arról viszont már kevesebbet, milyen  akadályokba ütközik a felszívódása. Létezik egy új technológia, amely közel 100%-os hasznosulást tesz lehetővé.

Innováció a leghatékonyabb felszívódásért! A C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg védi. Sérülés és veszteség nélkül, könnyen eljut az emésztőszervekig.

Hatóanyagok:

  • Liposzómális C-vitamin - 300mg/kapszula.
  • Csipkebogyó kivonat -20mg/kapszula.    
  • Citrus bioflavonoidok - 20mg/kapszula.
  • Természetes csipkebogyó kivonattal és citrus bioflavonoidokkal.
  • Természetes színezékkel (likopinnal).
  •  Kizárólag génmódosítás-mentes összetevők.
  • Tartósítószer-mentes.
  • GMP igazolt gyártó.

Mi a probléma a hagyományos C-vitaminnal?

  • Szervezetünk a bevitt C-vitamin mennyiségnek csupán töredékét képes hasznosítani.
  • Miután a C-vitamin bekerül a szervezetbe, az emésztési folyamat során hajlamos „elveszni”: a molekulák sérülnek, és különböző felszívódási akadályokba ütköznek.
  • Minél nagyobb C-vitamin dózishoz jut a szervezet egyszerre, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle.
  • A bevitt mennyiség nagy része hasznosulás nélkül távozik a szervezetből.

Adagolás: felnőtteknek napi 1-4, gyermekeknek 6 éves kortól napi 1-2 lágyzselatin kapszula, bő folyadékkal, lehetőleg reggel bevéve.

Liposzómális C-vitamin, a jövő C-vitaminja:

A C-vitamin nélkülözhetetlenségéről és számos jótékony hatásáról már sokat hallottunk. Arról viszont már kevesebbet, milyen felszívódási akadályokba ütközik a C-vitamin a szervezetbe történő bekerülése után, és emiatt milyen jelentős mennyiség ürül ki hasznosulás nélkül a szervezetből. Létezik azonban egy új technológia, mely a természet és a tudomány ötvözésével közel 100%-os biohasznosulást tesz lehetővé.

A C-vitamin a legnagyobb mennyiségben alkalmazott vitamin világszerte. Természetes úton sajnos nagyon kevés C-vitaminhoz jut a szervezet, mivel manapság már minden gyümölcsnek és zöldségnek lecsökkent a vitamintartalma. A C-vitamin ráadásul rendkívül érzékeny hatóanyag, felbomlik fény, levegő és hő hatására (pl. főzés, fagyasztás, hosszas tárolás). A pótlás tehát elkerülhetetlen, de egyáltalán nem mindegy, milyen készítménnyel pótoljuk!

A liposzómális C-vitamin forradalmi áttörés a C-vitaminok között. Ennek az új formulának a biohasznosulása ugyanis a legmagasabb a szájon át szedhető C-vitaminok között. A biohasznosulás azt mutatja meg, hogy egy hatóanyag milyen mértékben képes bekerülni a vérkeringésbe és onnan a sejtekbe.

Miután a C-vitamin bekerül a szervezetbe, el kell jutnia az emésztőszervekig. Ez alatt az út alatt azonban hajlamos „elveszni” vagy sérülni. Így mire végül eléri az emésztőszerveket, azok már csak az eredetileg bevitt mennyiség töredékéhez jutnak hozzá. A C-vitamin jelentős része pedig – megterhelve ezzel akár a veséket – hasznosulás nélkül távozik a szervezetből. Minél nagyobb C-vitamin dózishoz jut a szervezet egyszerre, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle. 1000mg-os, hagyományos C-vitamin esetében a C-vitamin akár 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná!

A liposzómális technológiával előállított C-vitamin esetében a C-vitamint olyan természetes foszfolipid réteg védi, mely sejtmembránjainkat is alkotja. Mindegy mennyit viszünk be, a C-vitamin sérülés és veszteség nélkül, könnyen eljut az emésztőszervekig, ahol csaknem 100%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba, majd onnan a sejtekbe. Így nem ürül ki a szervezetből. A dózisok akár csökkenthetők is, hiszen a teljes hatóanyag mennyiség eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell.  És ez a fő különbség a hagyományos C-vitaminokhoz képest, melyek esetében csupán a bevitt mennyiség kis része jut el a véráramig, és még kevesebb jut be a sejtekbe.

Felnőtteken végzett vizsgálatok azt mutatták, hogy a liposzómális C-vitamin több mint 93%-ban szívódott fel a szervezetben, szemben a hagyományos C-vitaminnal, amelynek a felszívódása csupán 19%-os volt. Ennek megfelelően 600mg liposzómális C-vitamin csaknem 3000 mg hagyományos C-vitaminnak felel meg.

A jelenleg Magyarországon ajánlott napi C-vitamin mennyiség (80 mg) gyakorlatilag arra elég, hogy a skorbutot megelőzzük. A legújabb kutatások szerint napi 300-1000 mg C-vitamin bevitel jelentősen hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, a civilizációs betegségek – daganatok, szív- és érrendszeri problémák, allergia – elleni védelemhez.

A felszívódási problémák miatt több orvos szerint a legoptimálisabb az intravénás adagolás, melyet ma már kiegészítő kezelésként számos esetben alkalmaznak. Ez azonban normál esetben bonyolult, kényelmetlen és nem is olcsó. A liposzómális technológiával előállított C-vitaminnal gyakorlatilag intravénás minőségű C-vitamin szint érhető el, mivel a felszívódási hatékonysága csaknem 100%-os.

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 90 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 130 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

130

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 

Novo C Plus Liposzómás étrendkiegészítő 60 Db-os vásárlásakor mások még az alábbiakat választották

Vivamax Immunerő Illóolaj 10 ml GYVI15

Különleges illóolaj-keverék, amely az immunrendszerre jótékony hatással rendelkező illóo...

1 990 Ft

0
0

Salin S2 Sóslevegő Készülék

A Salin sóterápiás készülék egy különleges száraz inhalációs eljárást alkalmaz a lev...

21 990 Ft

385
260

Helen Kuc-Kuc illóolaj keverék - GYIK16

100 % tisztaságú, kisgyermek-barát illóolajkeverék a letapadt hurut oldására mirtusz, bor...

2 390 Ft

60
40

Anatomic Help Elasztikus Bokaszorító Sarokkönnyítéssel

A kiváló minőségű elasztikus anyagból készült bokaszorító hatékony és erős tartást ...

1 990 Ft

45
30

Elastofit AD Térdharisnya - Zárt

S, M,L, XL, XXL, EXTRA Méretben. A kompresszió mértéke bokánál 15-21 Hgmm. A termék orra ...

2 465 Ft

60
40

Vitanorma A Vitamin

Az A vitamin a bőr és a nyálkahártya normál működéséhez szükséges.

1 280 Ft

40
25

Antiallergén 4 évszak Gyermekpaplan

Antiallergén 4 évszakos gyermekpaplan

12 490 Ft

260
170

Seni Soft Super Betegalátét Egyszer Használatos 30 db

Seni Soft betegalátét négyféle méretben.

6 065 Ft

95
65

Szikepenge 20-as Olasz 100x

Szike penge 20-as méret, és 100db-os kivitel

6 510 Ft

120
80

Antiallergén 4 évszak paplan

Antiallergén 4 évszakos paplan három méretben

20 990 Ft

415
275
 
Top