x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba Ed5 Digitális Aszalógép

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: STEBA-ED5
Steba Ed5 Digitális Aszalógép
Termék értékelés:
Az Ön ára:

39 990 Ft

db.

Listaár: 39 990 Ft Pontbeszámítással:

39 490 Ft

A STEBA ED 5 aszaló készülék segítségével Ön a nyár ízeit remekül megőrizheti, egészségesen tartósíthatja. Aszaljon gyümölcsöket, zöldségeket, fűszernövényeket, gyógynövényeket az ED5 géppel, s élvezze a mennyei, fokozott ízvilágot egész évben. Részletek »

Steba Ed5 Digitális Aszalógép részletes leírása

Az egészséges táplálkozás híveként feltétlenül ajánljuk Önnek az aszalt gyümölcsök, zöldségek fogyasztását, melyeknek elkészítéséhez, a növények szárításához remek segítségül szolgál a STEBA aszaló készülék. Zöldség szárítás, gyümölcs aszalás. A vitamindús terményeket hosszabb ideig tudja megőrizni, eltartani, ha azokat szárítja.Ráadásul az aszalással a vitamintartalomból sokat megtartanak a növények, s az ízek felfokozódnak a nedvességtartalom elvonásával. Gyümölcs aszalás a STEBA-val. A hazánkban termő gyümölcsök jól száríthatók, azonban az aszalás időtartama a gyümölcsök nedvességtartalmán múlik. A gyümölcsöket a magjuk eltávolítása után szárítsa. A cseresznye, meggy aszalása hosszabb szárítási időt igényel, ha egyben hagyja a gyümölcsöt. Mennyei ízorgia hónapokkal a termés időszakot követően szárított epret vagy aszalt meggyet fogyasztani. A nedvességtartalom elvonásával a gyümölcscukor tartalom, s ízvilág felfokozódik. Zöldség aszalás, fűszernövény szárítás Leves készítéséhez, ízesítéséhez szárított zöldség keveréket készíthet, mellyel később remekül ízesítheti ételeit, levest főzhet tartósítószer és ízfokozó mentesen. Szárítson zellert, hagymát, karalábét, fehérrépát és sárgarépát. A felaprított zöldségekkel rizst, levest ízesíthet a téli időszakban is. Szárítson kakukkfüvet, kaprot, bazsalikomot, tárkonyt, oreganot, s élvezze a saját fűszernövény kínálatot, a mennyei ízeket az ételkészítés során.

Az ED5 aszalógép jellemzői:

  • Az alsó burkolata nemesacél, a felső rész műanyag.
  • Digitális kijelzős, s a kijelző melletti gombokkal egyszerűen be tudja programozni a szárítás időtartamát ( 1-36 óra között) illetve a hőfokot (40-70°C között).
  • Nagy méretű aszaló tálcák: 5 db, egyenként 5 * 25 * 32 cm tálca (középen szellőző lyukkal)
  • 1 db apró lukacsos fűszernövény szárító betét +záró fedél
  • A tálcák bővíthetők, kiegészítő tálcákat vásárolhat, rendelhet a későbbiekben.
  • Teljesítmény: 350W
  • Méret: 28,5 x 33,5 x26,5 cm
  • Súly: 2,5Kg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 500 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 750 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

750

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top