x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba FG 70 Multi Low-fat Kontakt Grill

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: STEBA-FG70
Steba FG 70 Multi Low-fat Kontakt Grill
Steba FG 70 Multi Low-fat Kontakt Grill Steba FG 70 Multi Low-fat Kontakt Grill
Termék értékelés:
Az Ön ára:

39 990 Ft

db.

Listaár: 39 990 Ft Pontbeszámítással:

39 370 Ft

STEBA FG70 kontakt grill használható parti és kontakt grillként is, de akár toast is készíthető vele! Tegye próbára bárhol, bármikor a STEBA kontakt grillt! Részletek »

Steba FG 70 Multi Low-fat Kontakt Grill részletes leírása

Az FG70 grillsütő kettő az egyben, ráadásul low-fat technológia tisztább használatot, egészségesebb ételek készítését teszi lehetővé!

Amennyiben a grillsütőt kontakt grillként használja, a grillezni kívánt ételeket a két sütőlap közé kell helyezni, azaz a hús két oldalról sütjük. Kontakt grillként kisebb mennyiséget kényelmesen süthet meg, tökéletes választás a családi grill vacsora elkészítéséhez!

A grillsütő low-fat technológiája gondoskodik a kisült zsiradék összegyűjtéséről, az ételek vitamin és ásványanyag tartalmának megőrzéséről.

Parti grillként használja a grillsütőt kinyitva!

A grillsütő rácsos lapján húsokat, a sima felén zöldségeket, sajtokat grillezhet. Az FG70 multi grillsütővel akár toastot is készíthet! Bárhogy is használja a grillsütőt, mindig figyeljen rá, hogy a hőmérséklet-szabályozó az alapanyagnak megfelelően legyen beállítva. A grillsütő tapadásmentes grill-lapjai kivehetők és cserélhetők.

Tisztításuk:

  • meleg, mosószeres vízzel egyszerű, de használatkor és tisztításkor se használjon éles eszközt, amivel megsérthetné azokat!

Teljesítmény:

  • 1800W
  • Grillfelület: 2x 27x 24 cm
  • Méret: 13,5 x 37 x 36 cm
  • Súly: 5,4Kg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 620 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 930 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

930

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top