x
Az Ön kosara jelenleg üres.
X

Keresési eredmények

Steba IC 20 Fagylaltgép

  • Márka: Steba
  • » Termékkód: STEBA-IC20
Steba IC 20 Fagylaltgép
Termék értékelés:
Az Ön ára:

29 990 Ft

db.

Listaár: 29 990 Ft Pontbeszámítással:

29 590 Ft

Szereti a különleges házilag készített édességeket? Szereti a nyár hűsítő édességét a fagylaltot? Készítsen otthon házi fagylaltot, egészséges fagyit laktózmentes tejből vagy mandulatejből a STEBA fagyigépével. Részletek »

Steba IC 20 Fagylaltgép részletes leírása

A német STEBA praktikus háztartási készülékei a fagyigéppel bővültek.

A STEBA fagyigéppel gyorsan, házilagosan készíthet fagylaltot, ráadásul a fagyigép külső megjelenésében esztétikus, kicsi is. Nem foglal olyan sok helyet, mint egy kompresszoros fagyigép, ezáltal könnyebben tárolhatja konyhájában. Azonban fagyasztó használata szükséges a fagyigép mellé.

Mostantól könnyedén elkészítheti otthonában akár 30 perc alatt, tartósítószer és adalékanyag nélkül kedvenc fagylaltját!

Házilag készülő fagylalt


A STEBA fagylaltgép  könnyű használata által akár gyermekével közösen készíthet fagylaltot, jó közös móka a fagylaltkészítés.

Melyik a kedvence? A csokoládé, a gyümölcsös vagy valamilyen különlegesebb ízre vágyik? Mostantól csak a képzelete szabhat határt vágyainak.

Ételallergiával küzd? Házi fagylalt allergiásoknak!
Laktózmentes fagyit szeretne? Készítse saját fagylaltját a STEBA fagyigéppel laktózmentes tejből vagy laktózmentes tejszínből.
A cukrászdai fagylalt cukortartalmával van gondja? Helyettesítheti xilittel, eritrittel, kísérletezze ki, hogy a fehér cukor helyett milyen édesítés a legmegfelelőbb.

Egészséges fagylalt

A német STEBA fagylaltgéppel otthonában egészséges összetevőkből készítheti el fagylaltját, kedve és a hozzávalók sajátossága szerint. Fagylaltot mandulatejből? Fagylaltot szójatejből? Fagylaltot kókusztejből?

Itt a nyár legújabb slágere a Steba-tól ,az IC 20 Fagylaltgép!

A STEBA fagylalt gép működése

Szigetelt 1,5 literes térfogatú tartályát fagyasztóba kell helyezni -előhűteni - egy éjszakára ahol megfagy ,ezek után 30 perc alatt akár 20 gombóc fagylalt elkészítésére képes.

A STEBA fagylalt gép használata

A szigetelt tartályt hűtse egy éjszakán át fagyasztóban, majd helyezze vissza a STEBA fagylaltgép műanyag házába. Ezt követően töltse bele a kedve szerint összeállított fagylalt alapanyagot és indítsa el a gépet.

Teljesen szétszedhető a műanyag háza, így könnyen tisztíthatók, mosogatógépben is moshatók a  fagyigép müanyag részei.

A házi készítésű fagyi állaga, krémessége

A STEBA fagylaltgépben készített fagylalt állagát, a fagyi krémességét az alapanyagok minősége, zsírtartalma határozza meg.
Annál krémesebb lesz a fagylalt, minél zsírosabb tejet vagy tejszínt használ, illetve nagyon jó krémes állagot érhet el tojássárgából és tejből készített főtt krém használatával.


Űrtartalom: 1,5 liter
Teljesítmény: 9,5 Watt
Külső méretek (cm): 24 x 20 x 20
Súly: 2,9 kg

Kedvezménykártya promóció:

Vásárolja meg ezt a terméket 400 kedvezménypont felhasználásával és gyűjtsön 600 kedvezménypontot.

Sokalja? Nagyobb mennyiséget szeretne?
Hívjon személyes ajánlatért: +36309849707

Vásárlás esetén jóváírandó pontszám:

600

 

Amennyiben rendelkezik kedvezménykártyával ennyi pontot írunk jóvá vásárlás esetén. A kártyaszámot belépéskor vagy a megrendelés során adhajta meg.

 

Még nem rendelkezik kedvezménykártyával? Minden hírlevelet igénylő regisztrált felhasználónknak kedvezménykártyát és 1 500 pontot ajándékozunk, amelyet levásárolhat a termékek mellett jelzett mértékben. Ha szeretne itt regisztrálhat.

 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el szállítási díjaink részletes ismertetőjét ide kattintva.

Szállítási határidő: Raktáron lévő termékekre: 1-5 munkanap (a gyakorlat szerint 2 munkanap). Raktáron esetleg nem lévő termékek vásárlása esetén, telefonon tájékoztatjuk a vevőt a szállítási határidőről. Pontosabb időpontot nem tudunk adni, mert ez a szállítás terítőhálózaton keresztül történik, és nem célfuvar.

Kérdése van? Hívjon a +36309849707 számon
Munkaidőben H-Cs 8.30-16.00, P 8.30-15.00 között .

 
Top